Iveco

1. juni 2021 - 22:37

App linkNu på Google Play

Iveco Daily i ny opdateret udgave

Iveco Daily i ny opdateret udgave

1. juni 2021 - 22:37

Iveco præsenterede tirsdag endnu en ny generation af Daily-serien i et digitalt event.

 

Den nye Daily introducerer Air-Pro-luftaffjedring, der kontinuerligt tilpasser sig anvendelsesforholdene, samt Air-Pro Continuous Damping Control (CDC), som er et system, som reagerer næsten øjeblikkeligt på ujævnheder på vejen, og for hver 10 millisekunder beregner det ideelle tryk på hver støddæmper for at levere den bedste dynamiske respons. Vibrationerne er reduceret med 25%.

 

Ny Daily er desuden udstyret med Iveco Driver Pal,den banebrydende digitale samarbejdspartner, som styres ved hjælp af stemmen. Den er fuldt integreret med Alexa-teknologien, der gør, at føreren kan tage sit digitale liv med om bord i bilen, interagere via sin stemme med køretøjet og chaufførkollektivet samt tilgå Ivecos opkoblede tjenester.

Ny Daily introducerer også en ny 6-trins manuel gearkasse. Den nye gearkasse vil ikke kræve olieskift, da intervallet er blevet forlænget til 350.000 km, hvilket bidrager til en yderligere reduktion i service- og reparationsomkostningerne på op til 4%.

 

Ny Daily har nye sæder med indlæg af hukommelsesskum i midten af sædehynden, ryglænet og nakkestøtten – som den første lette erhvervsbil i sektoren. Skummet former sig efter kroppen, fordeler vægten jævnt og reducerer tryktoppene med op til 30%, oplyser Iveco.

 

Læst i alt:

467 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger