Iveco

3. juli 2019 - 07:48

App linkNu på Google Play

Iveco lancerer ny Iveco S-WAY

3. juli 2019 - 07:48

Iveco præsenterede tirsdag sit nye tunge landevejskøretøj Iveco S-WAY, den 100 procent forbundne, chaufførorienterede langturslastbil, i forbindelse med en kongres, der blev afholdt i IFEMA udstillingscenter i Madrid, Spanien, for sit forhandlernet, sine sælgere, kunder og repræsentanter for den internationale presse og involverede de globalt ledende partnere Amazon, Shell og Microsoft.

På kongressen havde Hubertus Mühlhäuser, CNH Industrial CEO, følgende kommentar:

 

»Som del af CNH Industrial er Iveco en del af noget større og bruger synergierne inden for koncernen. Det nye flagskib blandt de tunge lastbiler er ikke kun en landvinding for Iveco-brandet; det er også en vigtig milepæl for CNH Industrial koncernen som helhed.«

 

Med denne lancering introducerer Iveco sit nye modelprogram af tunge lastbiler, Iveco WAY, der markerer et stærkt skift i retning af at give kunderne en integreret, økonomisk og miljømæssigt bæredygtig transportløsning, hvor tjenesterne i tilknytning til produktet bliver vigtigere end selve produktet.

I sin tale forklarede Gerrit Marx, president commercial and specialty vehicles:

 

»Vi ønsker at blive den nemmeste lastbils-OEM at samarbejde og innovere med for vores leverandører og kunder, mens vi skræddersyr vores køretøjer omkring chaufførens hverdag, som i dag er mere end bare den rute, han kører. Bæredygtighed indebærer også et ansvar for os til at gøre dette arbejde, som er afgørende for vores samfund, mere tillokkende og behageligt ... hvilket går ud over det blot at tilføje læder og træ her og der.«

 

Iveco S-WAY: Iveco-lastbilen for det næste årti

 

 

Iveco S-WAY viderefører alle de fordele, der blev indført med de foregående generationer og tilføjer et nyt førerhus, der er helt nydesignet med fokus på chaufførens og ejerens behov. På baggrund af den hårde konkurrence har logistikvirksomhederne brug for driftstid, effektivitet og produktivitet på absolut topniveau for deres flåder. Den nye Iveco S-WAY opfylder fuldt ud disse krav og leverer en komplet pakke af funktioner og tjenester, der er udviklet med fokus på chaufføren, bæredygtighed og et nyt, udvidet niveau af tilslutningsmuligheder med det formål at reducere de totale ejeromkostninger.

 

Det chaufførorienterede design af det nye førerhus giver leve- og arbejdsvilkår i et rummeligt miljø, fremragende køreergonomi og et vel gennemtænkt layout, der kombinerer funktionalitet og komfort. Designet omhandler også chaufførens sikkerhed med den forstærkede førerhuskonstruktion (der opfylder crash-testen ifølge ECE R29.03) og klart forbedret udsyn hele vejen rundt og under alle forhold.

Under rekonstruktionen af førerhuset fra bunden har Iveco benyttet enhver lejlighed til at levere omkostningsbesparelser og produktivitetsgevinster til gavn for ejerens rentabilitet. Det nye design optimerer aerodynamisk performance, hvilket yderligere øger køretøjets brændstofeffektivitet med op til 4%. Medvirkende til de lave samlede ejeromkostninger er også konstruktionsmæssige løsninger som den flerdelte kofanger, der reducerer reparationsomkostningerne dramatisk, da kun den berørte del skal udskiftes i tilfælde af skade.

 

Iveco S-WAY: den 100% forbundne lastbil

 

 

Den nye, avancerede tilslutningsboks i Iveco S-WAY indsamler, behandler og udveksler data i realtid. Den fungerer ud fra en serviceplatform udviklet i partnerskab med Microsoft, der giver sikker datalagring og -administration samt en række værditilvækstskabende tjenester. Ejere og chauffører er konstant forbundet med køretøjet på deres mobile enhed eller PC via den brugervenlige MyIVECO portal og app.

 

Iveco S-WAY giver chaufføren avanceret førerassistance og kørestilsfunktioner kombineret med tjenester udviklet til at hjælpe med at opnå en effektivt og ubesværet kørsel via adgangen til den brugervenlige MyIVECO EASY Way App.

 

Iveco S-WAYs avancerede konnektivitet er også udviklet til at hjælpe logistikvirksomhederne og sikre deres rentabilitet ved at maksimere køretøjets driftstid, tilbyde konsekvent og forudseende service med My Iveco Way Solutions og levere lave samlede ejeromkostninger. Det åbner også for et nyt modulært tilbud om personlige premium tjenester, herunder professionel brændstofrådgivning, flådestyring og vedligeholdelse for at optimere flådens ydeevne og effektivitet.

 

Iveco S-WAY: den bæredygtige lastbil

 

Den nye Iveco S-WAY bygger på den performance, der kendetegner Iveco-brandets tunge modelprogram, og opnår yderligere reduktioner af partikelmasse, NOx- og CO2-emissioner. Ligesom sine forgængere kombinerer den lave ejeromkostninger med lave emissioner. Dette opnås med HI-SCR-efterbehandlingssystemet og gennem brændstofeffektiviteten som følge af avanceret motorteknologi og Hi-Tronix-gearkassen samt de mange brændstofbesparende løsninger som Smart EGR.

 

For transportvirksomheder, der ønsker at køre med en "grøn" flåde, er Iveco S-WAY Natural Power fortsat den eneste LNG-lastbil, der tilbyder en rækkevidde på op til 1.600 km til langturskørsel med 460 hk. Med dette køretøj vil de drage nytte af alle fordele ved naturgas, der er det eneste umiddelbart tilgængelige lavemissionsalternativ til diesel i det tunge segment, og som giver partikelemissioner, der er 99 procent lavere end for diesel, 90 procent mindre NO2, og for biogassens vedkommende 95 procent mindre CO2, dvs. næsten nul.

 

Om Iveco:

 

Iveco er et selskab i CNH Industrial N.V. koncernen, en global leder inden for kapitalgodesektoren noteret på New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) og på den italienske børs’ Mercato Telematico Azionario (MI: CNHI). Iveco udvikler, fremstiller og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervskøretøjer og entreprenørkøretøjer.


Det store produktudbud fra Iveco omfatter Daily, der går fra 3 til 7,2 tons totalvægt, Eurocargo fra 6 til 19 tons og i det tunge segment over 16 tons er Trakker (specielt til offroad anvendelser) samt Iveco WAY-linjen med onroad Iveco S-WAY og Iveco X-WAY til lettere offroad missioner. Desuden producerer koncernen, under navnet Iveco Astra, entreprenørkøretøjer, stive og leddelte dumpere samt specialkøretøjer.

Læst i alt:

3900 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke