Iveco

26. juli 2019 - 02:12

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Iveco: Ny S-Way

26. juli 2019 - 02:12

Iveco har præsenteret sit nye tunge landevejskøretøj Iveco S-Way ved en kongres i Madrid.

Ved kongressen deltog Ivecos forhandlernet, sælgere, kunder og repræsentanter for den internationale presse og de globalt ledende partnere Amazon, Shell og Microsoft.

 

Hubertus Mühlhäuser, Chief Executive Officer for CNH Industrial, der blandt andet inkluderer Iveco, sagde blandt andet på kongressen:

- Som del af CNH Industrial er Iveco en del af noget større og bruger synergierne inden for koncernen. Det nye flagskib blandt de tunge lastbiler er ikke kun en landvinding for Iveco-brandet; det er også en vigtig milepæl for CNH Industrial koncernen som helhed.

 

Med lanceringen introducerer Iveco sit nye modelprogram af tunge lastbiler, Iveco Way, der markerer et stærkt skift i retning af at give kunderne en integreret, økonomisk og miljømæssigt bæredygtig transportløsning, hvor tjenesterne i tilknytning til produktet bliver vigtigere end selve produktet.

Nyt førerhus

Iveco S-Way viderefører alle de fordele, der blev indført med de foregående generationer og tilføjer et nyt førerhus, der er helt nydesignet med fokus på chaufførens og ejerens behov. Bilen er, ifølge Iveco, mere end et produkt: det er en forretningsmodel, der dækker hele køretøjets livscyklus og hjælper Ivecos kunder til at opfylde deres kunders krav.

 

Det chaufførorienterede design af det nye førerhus giver førsteklasses leve- og arbejdsvilkår i et rummeligt miljø, fremragende køreergonomi og et vel gennemtænkt layout, der kombinerer funktionalitet og komfort. Designet omhandler også chaufførens sikkerhed med den forstærkede førerhuskonstruktion (der opfylder crash-testen ifølge ECE R29.03) og klart forbedret udsyn hele vejen rundt og under alle forhold.

Under konstruktionen af førerhuset fra bunden har Iveco benyttet enhver lejlighed til at levere omkostningsbesparelser og produktivitetsgevinster til gavn for ejerens rentabilitet. Det nye design optimerer aerodynamisk performance, hvilket yderligere øger køretøjets brændstofeffektivitet med op til 4 procent. Medvirkende til de lave samlede ejeromkostninger er også konstruktionsmæssige løsninger som den flerdelte kofanger, der reducerer reparationsomkostningerne, da kun den berørte del skal udskiftes i tilfælde af skade.

 

1600 km på naturgas

Den nye avancerede tilslutningsboks i S-Way betyder, at bilen indsamler, behandler og udveksler data i realtid. Den fungerer ud fra en serviceplatform, udviklet i partnerskab med Microsoft, der giver sikker datalagring og -administration samt en række værditilvækstskabende tjenester. Ejere og chauffører er konstant forbundet med køretøjet på deres mobile enhed eller PC, via den brugervenlige MyIVECO-portal og app.

For transportvirksomheder, der ønsker at køre med en ”grøn” flåde, er S-WAY Natural Power fortsat den eneste LNG-lastbil, der tilbyder en rækkevidde på op til 1.600 km til langturskørsel med 460 hk.

 

Naturgas i tanken er fortsat det eneste umiddelbart tilgængelige lavemissionsalternativ til diesel i det tunge segment. Naturgas giver således partikelemissioner, der er 99 procent lavere i forhold til diesel, 90 procent mindre NO2, og for biogassens vedkommende 95 procent mindre CO2.

Læst i alt:

26 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger