Iveco

22. september 2022 - 11:28

App linkNu på Google Play

Iveco og Nikola lancerer Nikola Tre BEV

Iveco og Nikola lancerer Nikola Tre BEV

Betaversionen af Nikola Tre FCEV kan rumme ca. 70 brugbare kg brint ved 700 bars tryk. Denne kapacitet giver sammen med den hurtige tankningstid en rækkevidde på op til 800 km på knap 20 minutter. Foto: Iveco

22. september 2022 - 11:28

Iveco og Nikola Corporation indleder en ny æra inden for nulemissionstransport på IAA Transportation 2022 i Hannover med den kommercielle lancering af Nikola Tre BEV-modellen og offentliggørelsen af Nikola Tre brintelbilen i en betaversion.

 

I dag blev de to køretøjer præsenteret for pressen på pressemødet på Iveco-standen, hvor de også er udstillet. Besøgende på udstillingen vil også kunne se demonstrationer i udendørsområdet og prøvekøre Nikola Tre BEV.

 

- Nikola Tre BEV og FCEV-modellerne er deciderede gamechangere i kommerciel lastbilkørsel. Modellerne er udviklet særligt som elbiler og leverer en ydeevne og køreoplevelse, der er i stand til at konkurrere med deres dieseldrevne konkurrenter, når det gælder de hårdeste og tunge opgaver. De giver driftsmæssigt og økonomisk levedygtige nulemissionsløsninger til regionale arbejdsopgaver og langdistancetransport, der vil give kunderne en reel konkurrencefordel, udtaler Michael Lohscheller, President for Nikola Corporation.

- I dag lancerer vi de første produkter til det europæiske marked fra Ivecos stærke partnerskab med Nikola Corporation. I et samarbejde har vores teams designet en modulopbygget platform, der har plads til både batteri- og brændselscelledrivteknologier, og den første model er den europæiske 4x2 Artic-udgave af Nikola Tre BEV-lastbilen, der debuterer her i dag. Det er den første elektriskfødte modulopbyggede platform nogensinde til leddelte tunge køretøjer, der rummer begge energikilder: en BEV-eldrivlinje til opgaver på op til ca. 500 km og en FCEV-brinteldrivlinje med op til 800 kilometers rækkevidde i første generation. Det er i sandhed en revolution, der markerer et konkret skridt i retning af vores ambitiøse mål om at opnå en nulemissionstransport, siger Carsten Sørensen Sales Manager Heavy Iveco Danmark.

Læst i alt:

576 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger