Iveco

2. oktober 2018 - 01:45

App linkNu på Google Play

Klar triumf for Iveco i truckrace

2. oktober 2018 - 01:45

Efter den seneste sejr på racerbanen i Le Mans kan Iveco nu allerede kalde sig vinder af EM i truckrace 2018 – både individuelt og i holdkonkurrencen.

 

Det sker i overlegen stil, fordi der er nemlig stadig et grandprix tilbage at køre i årets truckrace-sæson. Det finder sted i den kommende weekend i Jarama i Spanien.

 

Før sidste sæson skiftede tyskeren Jochen Hahn lidt overraskende til Iveco, men ambitionerne om endnu en EM-titel blev altså indfriet i den anden sæson. Jochen Hahn er nemlig så langt foran konkurrenterne, at han er sikker på at blive kåret som europamester i truckrace i den kommende weekend – og med den femte titel er Jochen Hahn dermed den mest vindende truckrace-kører nogensinde.

Jochen Hahn er sammen med holdkammeraten Stephanie Halm en del af holdet ”Die Bullen von Iveco Magirus Team”, og de to Iveco-kørere førte samlet også Iveco til tops i holdkonkurrencen.

Læst i alt:

897 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger