Iveco

18. maj 2018 - 02:38

App linkNu på Google Play

Vognmanden

- Mere slagkraftig Iveco-organisation

18. maj 2018 - 02:38

Siden overtagelsen af Nyscan-koncernen for godt to måneder siden har koncernens nye ejer, HE Jørgensen A/S, haft travlt med et dybtgående strategiarbejde for den store sjællandske last- og varebilsorganisation.

Nyscan-koncernen har hidtil drevet seks last- og varebilanlæg i henholdsvis Scania- og Iveco-regi, og den første markante tilpasning ses nu med salget af Iveco-anlægget på Avedøre Holme i Hvidovre til MAN Truck & Bus Danmark.

 

50-årig historie

Nyscan-koncernen, bestående af autoriseret Scania-servicepartner Nyscan a/s - med serviceanlæg i Roskilde, Køge, Vordingborg og Sakskøbing, samt autoriseret Iveco-forhandler Nyscan Biler a/s - med last- og varebilsanlæg i Hvidovre, Glostrup og Roskilde, har i mere end 50 år leveret erhvervskøretøjer og serviceydelser i Storkøbenhavn, på store dele af Sjælland samt Lolland-Falster.

Mere slagkraft

Adm. direktør Christian Barsøe, Nyscan-koncernen:

 

- Siden HE Jørgensens overtagelse af Nyscan-koncernen midt i marts har vi arbejdet benhårdt på at kortlægge mulighederne for koncernen. Vi ser masser af muligheder for at styrke Nyscan-virksomhederne. Efter dagens frasalg af vores serviceanlæg på Stamholmen 219 på Avedøre Holme til MAN-koncernen, koncentrerer vi Iveco-aktiviteterne på vores nuværende anlæg i Roskilde og Glostrup.

 

- Vi skaber på denne måde en meget mere slagkraftig Iveco-organisation på Midtsjælland ind mod Hovedstadsområdet med vores Roskilde- og Glostrup-afdelinger som spydspids, tilføjer Christian Barsøe.

Læst i alt:

14 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger