Iveco

11. august 2017 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny let offroader - Stralis X-Way

11. august 2017 - 02:45

Italienske Iveco har afsløret en helt nyt lastbil, der kommer på markedet i hele Europa til september. Ifølge Iveco sætter den nye Stralis X-Way ”nye standarder”.

 

Pierre Lahutte, Ivecos Brand President:

 

- Stralis X-Way bryder nye grænser inden for missioner med meget specifikke krav. Vores nye X-Way, der er konstrueret til landevejskørsel og lettere offroad-kørsel, kombinerer den legendariske Trakker-chassisstyrke med alle brændstofbesparende og sikkerhedsmæssige funktioner fra Ny Stralis. Den tilbyder alle de præstations- og komfortmæssige fordele, som kendetegner vores mest avancerede langturslastbil, den nyeste XP, men den har også samme robusthed som vores mest slidstærke terrængående køretøj. Med X-Way kan vores kunder være sikre på at kunne tackle den sidste kilometer i ujævnt og til tider vanskeligt terræn, når de skal levere ude på byggepladserne. Høj produktivitet, sikkerhed og fremragende TCO ved lette offroad-opgaver: Det er det, vores kunder kan forvente af vores helt nye lastbil.

Meget lav egenvægt

Den nye bilmodel Stralis X-WAY har blandt andet en ”ekstremt” lav egenvægt. I kombination med det robuste chassis gør det, at bilen har markedets bedste nyttelast inden for kategorien med SL-versionen (Super Loader) på et 8x4 chassis og en egenvægt på kun ni tons - branchens laveste.

Bilen fås med motorer på 9, 11 og 13 liter slagvolumen.

 

- Med sin modulære og missionsorienterede tilgang bliver Stralis X-Way ultimativ fleksibel, når det gælder kundetilpasning til de specifikke krav inden for en lang række forskellige anvendelser. Den leveres i et udvalg af versioner som trækker og langchassis; med forskellige akselafstande, affjedringer, opbygninger, motorer og gearkasser; Hi-Traction hydrostatisk drev; et bredt udbud af kraftudtag til motorer og gearkasser; og on- og offroad godkendelser, lyder det videre fra Iveco.

Førerhuse

Når det gælder førerhus, er der også mange muligheder. AD (Active Day) kort førerhus med lavt tag, AT (Active Time) med sovekabine med lavt eller medium tag og AS (Active Space) for ultimativ komfort, med sovekabine designet med fokus på chaufføren til langdistancekørsel i den nye Stralis XP.

Chaufføren vil opleve samme komfort og sikkerhed på de længere vejstrækninger som på de kortere offroad-distancer, når de skal afhente eller aflevere materiale på byggepladser.

Læst i alt:

3 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger