Iveco

11. oktober 2019 - 02:21

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny S-Way: Jagten er begyndt

11. oktober 2019 - 02:21

Iveco afslørede i sommer den nye S-Way, Ivecos største lastbilmodel, og nu står blandt andre salgskonsulent Jonas Kirkegaard, Iveco-forhandleren Bache A/S i Aarhus, klar med tilbud på den nye bil.

 

- Det er en spændende start for den nye bil, vi er begyndt at lave tilbud på bilen i sidste uge. Bilen har fået et nyt design, er blevet løftet op i forhold til tidligere, den er mere avanceret med eksempelvis en p-køler, der er rykket ned, og ny telematik- og servicemuligheder. Telematik der kan styres fra mobilen, lyder det blandt andet fra salgskonsulent Jonas Kirkegaard.

Det andet hjem

Selv lancerer Iveco blandt andet den nye S-Way som ”dit hjem, når du er væk hjemmefra” – og ”en vinderløsning for ejeren takket være dens konkurrencedygtighed og totale ejeromkostninger.”

 

Den nye S-Way tilbyder som nævnt også en lang række opdateringer på flådestyring og tilslutningsmuligheder, så vognmanden eller chaufføren bag rattet er i tæt kontakt med deres flådemanager, Ivecos specialistteam og forhandlernet.

Læst i alt:

52 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger