Iveco

17. september 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny Stralis markerer 25-års Iveco-jubilæum for Thy-vognmand

17. september 2020 - 01:43

Gennem de seneste 25 år har Jan Olesen som indehaver af Morup Mølle Vognmandsforretning kun haft Iveco-lastbiler. Firmaet har base i Morup Mølle i Thy og råder over fem lastbiler. Senest er en af de ældre modeller netop blevet udskiftet med en helt ny Iveco Stralis leveret af Thybo Biler i Thisted, som firmaet har samarbejdet fast med de seneste 30 år.

 

»Vi er en meget lokal vognmandsforretning, der lægger vægt på at levere som aftalt til kunderne. Eller som vores slogan siger: Levering til tiden. Det er derfor afgørende, at bilerne er driftssikre, så vi ikke risikerer, at kunderne pludselig skal stå og vente, fordi vi ikke kan være der til den tid, der er aftalt,« fortæller Jan Olesen og fortsætter:

»Iveco-modellerne er meget driftssikre, og samtidig yder Thybo Biler altid en rigtig god service. Det siger også lidt, at den nye model erstatter en bil, der har kørt godt og stabilt de seneste 17 år.«

 

Morup Mølle Vognmandsforretning servicerer primært håndværkere, entreprenører, landmænd og industrivirksomheder i Thy. Opgaverne omfatter alt fra kranarbejde og transport af flyttegods til flytning af korn med suge- og blæseanlæg samt fragt af muslinger.

 

Virksomheden udfører også en række andre opgaver som fx salg og levering af sand, grus, granit, træflis m.m. samt kørsel af pallevarer med truck og arbejde med gummiged.

 

Den nye Iveco Stralis er derfor leveret med en stærk 570 hk euro6-dieselmotor og opbygget til at kunne lidt af hvert med kran til op mod 33 tons samt hejs.

Drivlinen i den nye model er derudover komplet rekonstrueret fra motor til dæk med fokus på både produktivitet og effektivitet. Det betyder blandt andet en ny elektrisk og elektronisk arkitektur, en ny transmission samt ny bagaksel og affjedring. Derudover rummer den den nyeste generation af prædiktive GPS-funktioner og specifikke egenskaber til at forbedre effektivitet, brændstoføkonomi og bæredygtighed.

Endelig er bilen indrettet med plys indvendigt for at markere, at det nu er 25 år siden, at Morup Mølle Vognmandsforretning begyndte at køre Iveco.

Læst i alt:

4199 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger