Iveco

9. november 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Ny transportkonsulent for medium-/heavy-lastbiler hos Iveco Odense

Ny transportkonsulent for medium-/heavy-lastbiler hos Iveco Odense

Søren Knoth. Pressefoto

9. november 2020 - 01:44

Iveco Danmark har ansat Søren Knoth som ny transportkonsulent for medium-/heavy-lastbiler hos Iveco Odense. Søren Knoth er fra 2. november tiltrådt stillingen og har sin daglige gang i Iveco Odenses filial på Krumtappen 10.

 

Søren Knoth kommer med en bred erfaring inden for transportbranchen med flere år som sælger hos Volvo samt Fleet & Business Manager hos Jaguar Land Rover.

 

- Vi er meget glade for at byde Søren velkommen i Iveco, hvor han skal være med til at styrke salget af vores tunge lastbiler, samtidig med at han vil spille en vigtig rolle i Ivecos grønne strategi i forhold til salg af vores bæredygtige, gasdrevne lastbiler, udtaler Carsten Sørensen, National Sales Manager i Iveco Danmark A/S.

Søren Knoth er godt i gang med sine nye arbejdsopgaver og ser meget frem til at møde alle nuværende samt nye kunder på Fyn:

 

- Jeg er meget imponeret over Ivecos produkter, som har chaufførens komfort og online-muligheder i fokus. Dertil er Iveco langt fremme i forhold til den grønne omstilling, hvor der er flere penge at spare, når man vælger en gasdrevet lastbil, der kører på de europæiske veje, samtidig med at man ikke går på kompromis med performance. Jeg glæder mig meget til at præsentere skræddersyede transportløsninger til de fynske vognmænd.

Læst i alt:

732 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger