Iveco

17. august 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Nye biler til Meldgaard Miljø

17. august 2018 - 01:44

Det er ikke altid størrelsen, det kommer an på. Når det gælder transportkørsel af bl.a. dagrenovation, så er det ind imellem faktisk at foretrække, at der er tale om mindre køretøjer. Sådan gælder det for de fem nye Iveco Euro Cargo-distributionsbiler, der for nylig blev leveret til Meldgaard Miljø A/S i Aabenraa.

 

Det var virksomheden HLT Service fra Aabenraa, der er Iveco-forhandler, der har leveret de nye biler, der ikke kun gør det lettere at komme rundt på de mindre veje i bl.a. sommerhusområder, bilerne er også miljøvenlige, idet de er udstyret med motorer, der er Euro 6 C-klassen, der pt. er den mest miljøvenlige udgave i Europa.

 

Specialopbygget efter kundens ønsker

 

»De nye dagrenovationsbiler er opbygget efter kundens egne ønsker. Idet her tilfælde har Meldgaard Miljø selv stået for at stille opbygningskravene til bilerne, der med totalvægten på 8,5 tons passer perfekt til det område, hvor de skal indsamle renovation,« lyder det fra Finn Nymann Jørgensen fra HLT Service.

 

»Bilerne er udstyret med Alisson-automatgear, og det er bl.a. også med til at gøre det lidt lettere for chaufførerne i de pågældende områder, og som samtidig skal mange gange ud og ind i bilerne. Det er en stor fordel, når der er mange start-stop på turene. Derudover er Iveco Euro Cargo et godt valg, fordi den nærmest kan vende på en tallerken, har godt førerhus og en god akselafstand. - Alt sammen noget, der er gavnligt, når udfordringen er mindre veje og kuperet terræn,« lyder det fra Finn Nymann Jørgensen.

Læst i alt:

1446 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger