Iveco

29. januar 2021 - 01:42

App linkNu på Google Play

REA solgte flest Iveco og Fiat Professional i 2020

REA solgte flest Iveco og Fiat Professional i 2020

Adm. direktør Gert Hansen (tv.) og salgschef Lars Østergaard fra REA Erhvervsbiler, der solgte flest erhvervsbiler fra Fiat (billedet) og Iveco i 2020.

29. januar 2021 - 01:42

Der blæser nye vinde hos REA Erhvervsbiler, for virksomheden, der sælger nye og brugte erhvervskøretøjer, er blevet ”bedst sælgende forhandler” for både Iveco og Fiat Professional i 2020.

 

- Vi er stolte af, at være ”bedst sælgende forhandler” i 2020. Vi har tydeligt kunne mærke en travlhed især hos vores kunder i byggebranchen og distributionen. Kunderne har efterlyst totalløsninger og det har vi kunne give dem, siger indehaver af REA Erhvervsbiler, Gert Hansen.

 

God start for Fiat Professional

 

Virksomheden med afdelinger i Roskilde, København, Slagelse og Næstved har eksisteret siden 1997 og har Iveco-forhandling og serviceværksted i de fire afdelinger, som nu også rummer Fiat Professional-serviceværksted i Roskilde- og Slagelse-afdelingerne, samt salgsafdeling i Slagelse.

Fiat Professional blev først en del af ”sortimentet” i september 2019, men er allerede blevet den ”bedst sælgende forhandler” i 2020. Det samme gælder for Iveco, hvor man kan bryste sig af at være ”Årets forhandler”. Ifølge Gert Hansen bærer REA Erhvervsbilers nyeste ansatte en stor del af æren for, at Fiat Professional har fået den gode start.

 

- Vi ansatte Lars Østergaard som salgschef 1. marts 2020, og på kun ti måneder har han formået at løfte salget af Fiat Professional, så vi kan kalde os ”bedst sælgende Fiat Professional forhandler”. Det sætter barren højt for fremtiden, siger Gert Hansen.

 

35-årige Lars Østergaard fra Sorø betegner sig selv som temmelig ambitiøs og ekstremt målrettet. Han sætter sig mål – og når dem, lyder skudsmålet fra REA selv.

- Jeg har altid været glad for erhvervsbilsegmentet, og jeg kan godt lide at få ”ting til at ske”. Normalt sætter jeg mig et ambitiøst mål, for så ved jeg, at det kræver hårdt arbejde at nå derhen. Men det gør mig også mere fokuseret og målrettet, for mit job er både en livsstil og en hobby, siger Lars Østergaard. som tidligere i sin karriere har været kåret som ”årets sælger” og ”bedst sælgende”.

Læst i alt:

1142 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke