Iveco

5. oktober 2018 - 02:20

App linkNu på Google Play

Vognmanden

REA Erhvervsbiler A/S overtager Iveco-forhandling

5. oktober 2018 - 02:20

Ved indgangen til oktober har erfarne kræfter hos Ringsted Erhvervs Auto overtaget aktiviteterne i Nyscan Biler - og samler dermed alle Iveco-aktiviteter i selskabet REA Erhvervsbiler A/S.

Administrerende direktør i REA Erhvervsbiler bliver mangeårig direktør i Ringsted Erhvervs Auto, Gert Hansen, der sætter sig for bordenden med 42 års Iveco-erfaring.

 

REA Erhvervsbiler bliver dermed autoriseret forhandler af hele Ivecos program med afdelinger på hele Sjælland - i Roskilde, Glostrup, Næstved og Slagelse.

Samtidig flytter Ringsted Erhvervs Autos hidtidige afdeling i Ringsted til Roskilde, der bliver det fremtidige omdrejningspunkt for Iveco-aktiviteterne.

Stærkt hold

- Afdelingen i Roskilde ligger centralt placeret, tæt på Holbæk-motorvejen, og er trafikalt smidigere for vores kunder at komme til. For os er det et væsentligt parameter i en verden, hvor hurtighed er afgørende og trængsel en del af dagligdagen. Samtidig er vi i den fordelagtige situation, at samtlige medarbejdere fra Ringsted-afdelingen flytter med til Roskilde, hvilket betyder, at vi helt fra starten kan sætte et stærkt hold med 20-30 års Iveco-erfaring, siger Gert Hansen.

 

Værkstedschef i Roskilde-afdelingen bliver Peter Hansen, der sammen med nuværende værkstedsleder Kasper Hansen nu leder afdelingen i Roskilde.

- Peter er en nøglemedarbejder, som har spillet en stor rolle i opbygningen af Ringsted Erhvervs Autos succes, og som ikke mindst har været med til at sætte det stærke hold af medarbejdere, der nu skal løfte opgaven i Roskilde, understreger Gert Hansen.

 

Salgsdirektør i REA Erhvervsbiler bliver Jan Nørskov Pedersen, der som tidligere salgs- og marketingdirektør i Iveco Danmark har et solidt kendskab til biler og produkter.

Bredt sortiment

REA Erhvervsbilers brede udbud af last- og varebiler tæller blandt andet International Van of the Year 2018 og Årets Varebil i Danmark 2018, Iveco Daily Blue Power.

Også den helt nye on- og offroad lastbil, Iveco Stralis X-Way, er med på holdet.

 

- Vi er ualmindeligt tilfredse med, at størstedelen af Ivecos aktiviteter på Sjælland nu samles hos REA Erhvervsbiler og dermed cementerer Ivecos position på Sjælland. Med Ringsted Erhvervs Auto, der blev årets Iveco-forhandler i 2018, som ejer, er der tale om et særdeles solidt selskab. Vi er ikke i tvivl om, at den erfarne ejerkreds og ledelse sammen med et stærkt hold af erfarne medarbejdere fremover vil sikre vores kunder på Sjælland en service af højeste kvalitet, siger Håkan Jönsson, Business Director, Iveco North Europe & Baltics.

Læst i alt:

85 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger