Iveco

10. februar 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

REA Erhvervsbiler årets Iveco-forhandler for andet år i træk

REA Erhvervsbiler årets Iveco-forhandler for andet år i træk

Gert Hansen, indehaver af REA Erhvervsbiler, i midten prisen. På hans venstre side Lars Kragh, Country Sales Manager Light i Iveco Danmark, og på hans højre side Kåre Neergaard, Business Line Manager Medium/Heavy i Iveco.

10. februar 2021 - 01:44

For første gang nogensinde måtte Ivecos årlige Kick-Off afholdes virtuelt, men traditionen tro skulle årets bedste sælgere og forhandler hyldes. REA Erhvervsbiler kunne for andet år i træk ladesig fejre som årets Iveco-forhandler.

 

- Vi er utroligt stolte over at modtage prisen som Årets Forhandler for andet år i træk og tredje gang på bare fire år. Prisen viser hele vores forretnings styrke - fra salg til service - og jeg er så stolt over alle mine medarbejdere, der har formået at omstille sig til den nye virkelighed, siger Gert Hansen, indehaver af REA Erhvervsbiler A/S.

 

Med mere end 40 års IVECO-erfaring er REA en vigtig og stærk samarbejdspartner for IVECO.

- Det er meget positivt at se, hvordan REA formår at udvikle deres forretning, og særligt på den digitale front er de utroligt innovative. Som samarbejdspartner og kunde bliver man altid mødt med et åbent og positivt mindset, og det er derfor med stor begejstring, at vi tildeler dem prisen som Årets IVECO-forhandler igen i år, udtaler Håkan Jönsson, business director i Iveco North Europe & Baltics.

 

REA er repræsenteret på størstedelen af Sjælland med afdelinger i Roskilde, København, Slagelse og Næstved, hvor de foruden en salgsafdeling også driver værksteder.

 

- Denne pris viser, at vi arbejder i den rigtige retning. Vi lever af tilfredse kunder, så det er vigtigt for os at opretholde et højt serviceniveau i alle vores led – og det håber vi også, at vores kunder kan mærke, siger Gert Hansen.

REA Erhvervsbiler kunne fejre prisen sammen med disse andre prismodtagere:

 

Årets sælger - Light: Mark Olsen fra Iveco Odense

Årets sælger - Medium/Heavy: Michael Bache fra Bache A/S

Årets rookie (talent): Jeppe Jacobsen fra HLT Erhvervsbiler, Aabenraa

Læst i alt:

688 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger