Iveco

26. maj 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Stort og småt fra Iveco til Skovby

26. maj 2021 - 01:44

Vognmand Klaus Ambrosius Jensen, der driver Skovby Transport i Risskov i den nordlige del af Aarhus, stod og skulle bruge en ekstra bil, fordi en kunde havde mere gods, der skulle transporteres.

 

Det resulterede i første omgang i en lånetrækker fra Iveco og dernæst leveringen af tre nye to-akslede Iveco S-Way trækkere samt tre nye 3,5 tons Iveco Daily-kassevogne i en samlet handel. Dertil er to nye Iveco Eurocargo 320 på vej til vognmanden.

 

Skovby Transport råder aktuelt over 45 store og små køretøjer. Den ene halvdel er trækkere og forvogne, mens den anden er kassevogne og otte-pallers liftbiler. Bilerne kører primært i Jylland og på Fyn.

 

De tre nye Iveco S-Way har motorer på 480 hk og AS-Tronic gearkasser med automatiseret gearskifte. Dertil kommer bak- og cyklistkamera for at øge trafiksikkerheden og sideskørter for at forbedre brændstoføkonomien.

Men ellers er der tale om standardbiler. Klaus Ambrosius Jensen forklarer, at chaufførerne kører ud om morgenen og er hjemme igen om aftenen, men bilerne er alligevel med sovekabine, for dels skal chaufførerne have mulighed for at tage et hvil i løbet af dagen, og dels kan der opstå behov for, at chaufførerne må tage en overnatning i bilerne.

 

- Gensalgsværdien er markant højere, når bilerne efter fem år og omkring 400.000 kilometer skal skiftes ud. Det er klart lettere at sælge en bil med sovekabine. Der er ikke meget salg i en trækker uden, konstaterer vognmanden.

 

Bache A/S har stået for leveringerne.

Læst i alt:

1964 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger