9. oktober 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

J. Hvidtved Larsen og Beam bliver til én organisation

9. oktober 2019 - 01:44

J. Hvidtved Larsen har siden 2016 været en del af schweiziske Bucher Industries, som Beam ligeledes har været en del af siden 2005. Og nu, efter mere end tre år i samme koncern, har ledelsen besluttet at slå de to selskaber sammen for at skabe én organisation.

 

»Kigger vi på den know-how, vi finder i design, udvikling, produktion, salg og service hos både J. Hvidtved Larsen og Beam, finder vi mange ligheder. Det skyldes blandt andet, at vi i høj grad bruger lignende produktionsmetoder, benytter samme leverandører og servicerer samme kundegruppe,« siger Thomas Dubach, adm. direktør hos J. Hvidtved Larsen.

 

I den schweiziske Bucher-koncern finder man også en række andre verdenskendte producenter af rydnings- og rengøringsmaskiner. Som et led i sammenlægningen af Beam og J. Hvidtved Larsen til én organisation, opretter man samtidig en søsterorganisation, der skal stå i spidsen for salg og service af fejemaskiner og vinterrydningsudstyr.

»Ligesom vores kolleger i hele verden sælger og servicerer slamsugere og specialfejemaskiner fra Silkeborg, vil vores kunder også få muligheden for nem adgang til salg, service og support af fejemaskiner og vinterrydningsudstyr – enten hos os eller en af vores partnere. I fremtiden vil man derfor opleve flere forskellige produkter, når man besøger en af vores salg- og servicelokationer,« siger Thomas Dubach.

Læst i alt:

698 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger