9. oktober 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

J. Hvidtved Larsen og Beam bliver til én organisation

9. oktober 2019 - 01:44

J. Hvidtved Larsen har siden 2016 været en del af schweiziske Bucher Industries, som Beam ligeledes har været en del af siden 2005. Og nu, efter mere end tre år i samme koncern, har ledelsen besluttet at slå de to selskaber sammen for at skabe én organisation.

 

»Kigger vi på den know-how, vi finder i design, udvikling, produktion, salg og service hos både J. Hvidtved Larsen og Beam, finder vi mange ligheder. Det skyldes blandt andet, at vi i høj grad bruger lignende produktionsmetoder, benytter samme leverandører og servicerer samme kundegruppe,« siger Thomas Dubach, adm. direktør hos J. Hvidtved Larsen.

 

I den schweiziske Bucher-koncern finder man også en række andre verdenskendte producenter af rydnings- og rengøringsmaskiner. Som et led i sammenlægningen af Beam og J. Hvidtved Larsen til én organisation, opretter man samtidig en søsterorganisation, der skal stå i spidsen for salg og service af fejemaskiner og vinterrydningsudstyr.

»Ligesom vores kolleger i hele verden sælger og servicerer slamsugere og specialfejemaskiner fra Silkeborg, vil vores kunder også få muligheden for nem adgang til salg, service og support af fejemaskiner og vinterrydningsudstyr – enten hos os eller en af vores partnere. I fremtiden vil man derfor opleve flere forskellige produkter, når man besøger en af vores salg- og servicelokationer,« siger Thomas Dubach.

Læst i alt:

472 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger