2. juni 2020 - 12:34

App linkNu på Google Play

- Jeg var på besøg på Toldpladsen

- Jeg var på besøg på Toldpladsen

Foto: Ditte Toft Juste

2. juni 2020 - 12:34

Kommentar til denne artikel:

 

Nu var jeg lige på besøg på Toldpladsen i Padborg i aftes, da jeg havde god tid og gerne selv ville se det, man skriver så meget om.

Og der var på selve pladsen pænt og ryddeligt, men der var godt nok mange biler. Opsigtsvækkende fester og druk så jeg nu ikke noget til, men det var jo også onsdag aften.

 

Jeg tog også lige en inspektionsrunde på toiletterne. Ja, de er lige så beskidte her som på resten af motorvejsnettet, med enkelte undtagelser. De lugter af prut og urin, men med den udnyttelsesgrad, så er det nok ikke nemt at undgå, medmindre de bliver gjort rent hyppigere.

Rengøringen her ligner det, man ser over alt på motorvejene; gulvene bliver lige sjasket over med en våd moppe, så enhver kan se, at gulvet er vådt og formentlig rengjort. Men rengjort er det ikke, der er runde hjørner, hvor moppen ikke kommer, og fastgroet skidt i kroge mm. Urinaflejringer i afløb osv. Men det er klart, at med så mange brugere vil det blive sådan.

Det ligner ikke det, man ser i Tyskland på motorvejene. Men det koster jo også penge at benytte tingene der, og det bliver nok ikke den ideelle løsning her, da hovedparten af brugerne ikke er ret glade for at spendere, hvis det overhovedet kan undgås.

Niels Jørgen Nielsen
Lyrevej 8 Vorup
8940 Randers

Læst i alt:

1899 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger