2. april 2020 - 23:48

App linkNu på Google Play

Jens Konrad-koncernen overtager Marius Christensen & Sønner

Jens Konrad-koncernen overtager Marius Christensen & Sønner

En virksomhedsovertagelse skal naturligvis markeres med et håndtryk - men i disse corona-tider naturligvis med arbejdshandskerne på. Jens Christian Beck (tv.) og Bo Marius Christensen.

2. april 2020 - 23:48

Pr. 1. april har Jens Konrad-koncernen overtaget aktierne i vognmandsforretningen Marius Christensen & Sønner A/S, Ikast.

 

Marius Christensen fortsætter som selvstændigt selskab, og alle medarbejdere følger med over i det nye ejerskab.

 

Begge selskaber er solide familievirksomheder ejet af 3. generation. Marius Christensen er grundlagt i 1923, og Jens Konrad er grundlagt i 1932. For både køber og sælger har et afgørende element i handlen været en udpræget overensstemmelse i de to virksomhedskulturer, oplyser parterne.

 

Den samlede vognpark kommer til at udgør ca. 60 biler, som vil dække over silotransport, asfaltkørsel, tipvognskørsel, kranarbejde, foderkørsel, slamsuger, renovation og specialtransporter. Derudover har selskaberne udlejning af containere samt kørsel med bigbags.

 

Marius Christensen har også 2 sandgrave med hhv. kvartssand og bakkesand. Disse produkter vil fremadrettet også indgå som varer i Jens Konrads produktportefølje.

Bo Marius Christensen har ønsket at afhænde selskabet, idet Bo Marius Christensen har været igennem tre kræftforløb inden for de sidste år. Bo Marius Christensen er i dag rask – men risiko for tilbagefald gør, at der bliver ageret med rettidigt omhu for familien samt Marius Christensens ansatte og kunder.

 

Jesper Nørskov bliver direktør i begge selskaber, men Bo Marius Christensen vil i en periode fortsat have sin gang i selskabet, ligesom Bo Marius Christensen beholder sin plads i Marius Christensen & Sønner A/S’ bestyrelse.

Læst i alt:

1795 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger