21. september 2021 - 13:04

App linkNu på Google Play

Jobmesse i Brøndby Hallen skal give flere chauffører

Jobmesse i Brøndby Hallen skal give flere chauffører

21. september 2021 - 13:04

Den danske transportbranche mangler chauffører. Derfor holder Dekra, som er Danmarks største udbyder af transportuddannelser, jobmesse. Denne gang i Brøndby Hallen. Det er torsdag 30. september kl. 10-12.

 

Der vil være op mod 50 udstillere, og her får ledige og andre interesserede en mulighed for at gribe nogle af de ledige chaufførstillinger.

På jobmessen kan deltagerne møde et bredt udvalg af transportvirksomheder, der her og nu står og mangler arbejdskraft.

 

Ifølge Peter Laursen, administrerende direktør i Dekra Danmark, er jobmesser en effektiv måde at skabe kontakt mellem vognmænd og nye chauffører:

 

- Der er mange flere potentielle chauffører end dem, der er i job. Det handler om at gøre rekrutteringen nemmere for virksomhederne og jobsøgningen nemmere for kandidaterne, både de erfarne og de helt nye chauffører. Branchen savner især unge chauffører, og de får med jobmesserne en god samlet indgang til de mange jobmuligheder, der er i den danske transportbranche.

Da det er et samfundsmæssigt problem med chaufførmangel, kommer transportministeren til et morgenmøde før jobmessen, hvor han sammen med branchens parter diskuterer mulige tiltag, der kan få flere ind i chaufførfaget.

 

Dekra holder seks jobmesser på landsplan og forventer i alt omkring 1.500 deltagere og op mod 150 vognmænd fordelt på jobmesserne.

 

Deltagerne kan også få information og en snak om deres muligheder for, at få uddannelse og jobhjælp med henblik på at blive lastbil-, bus- og taxichauffør. Ligesom det er muligt at høre mere om alle kurserne, Dekra udbyder.

Læst i alt:

325 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger