3. december 2021 - 08:22

App linkNu på Google Play

Jule-lastbilen fra Coca-Cola samler ind til udsatte børnefamilier

Jule-lastbilen fra Coca-Cola samler ind til udsatte børnefamilier

3. december 2021 - 08:22

I år er Coca-Cola-julelastbilen igen på hjul efter at have stået i garage under hele pandemien. I 25 byer i Danmark vil den sprede juleglæde og -hygge, og julemanden ombord vil dele gratis forfriskninger ud.

 

Julemanden har fundet tid i sin ellers travle kalender til at være til stede på alle stop, og besøgende kan tage et familieportræt i den kæmpe iskube. I julemandens værksted kan man være kreativ, og i hans hus kan man hviske, hvad man ønsker sig til jul.

Alle aktiviteter er udendørs for at sikre et corona-sikkert univers.

Julehjælp til Mødrehjælpen

Julelastbilen er et stort tilløbsstykke i hele verden. Derfor ønsker Coca-Cola at bruge den til at sprede ekstra meget julehygge ved at støtte Mødrehjælpens arbejde.

 

I 2019 samlede Coca-Cola og julelastbilen næsten 300.000 kr. ind til Mødrehjælpen, som er en socialhumanitær organisation, der hjælper gravide og forældre i sårbare situationer samt bidrager til at udvikle dansk socialpolitik. Mødrehjælpen rådgiver og støtter over 25.000 børn og forældre om året, der er ramt af sygdom, vold og skilsmisse.

 

I år er der ekstra meget brug for Mødrehjælpens støtte til udsatte familier, fordi mange familier er blevet økonomisk pressede under pandemien, og det sætter især spor op til julen.

 

- Øgede udgifter til eksempelvis computere og mad til hjemmeskolede børn var en af konsekvenserne af pandemien. Når børnene ikke går i dagpleje, vuggestue eller børnehave, skal man pludselig give både morgenmad, frokost og eftermiddagsmad. Det gør ondt på økonomien – og for forældre, der i forvejen har en stram økonomi, bliver det umuligt at lægge til side til vintertøj og højtider som juleaften, fortæller Ninna Thomsen, direktør for Mødrehjælpen.

Støt udsatte børnefamilier

I år bliver der to slags merchandise, man kan få fingre i. Den velkendte miniatureudgave af julelastbilen samt en julekugle til træet mod en frivillig donation til Mødrehjælpens julehjælp på 25 kroner.

 

- Vi oplevede forrige år, at mange udtrykte ønske om at købe merchandise ved julelastbilen. Det vil vi gerne imødekomme, men på en sådan måde, at vi samtidig gør noget godt for de familier, som har det ekstra hårdt i julen. Derfor kan alle få en miniatureudgave af julelastbilen eller en julekugle til træet med hjem mod en frivillig donation til Mødrehjælpens julehjælp på 25 kroner. Alle skal have mulighed for at fejre jul med deres børn, siger Annette Spanggaard, kommunikations- & CSR-direktør hos Coca-Cola Danmark, der slutter med en lykønkning til Mødrehjælpen for modtagelsen af Kronprinsparrets Sociale Pris 2021.

 Alle adresser og tidspunkter for julelastbilens tur kan findes på www.coca-cola.dk/xmas.

Læst i alt:

785 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger