7. november 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Julelastbilen vender tilbage til Danmark

7. november 2018 - 01:44

Den ikoniske Coca-Cola julelastbil kommer igen til Danmark for at sprede juleglæde. Julelastbilen besøger 31 steder på sin vej gennem landet, og hvert sted inviteres de lokale indbyggere til at nyde iskold Coca-Cola. Som noget nyt kan man i år også få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem.

 

Det skriver Coca-Cola i en pressemeddelelse.

 

Rensdyr, bjældeklang, brunkager og oplyste julelastbiler fra Coca-Cola, der kører gennem snelandskabet i den legendariske tv-reklame. Dét er for mange danskere indbegrebet af julen. Og ligesom sidste år får danskerne mulighed for at opleve den ikoniske julelastbil i det danske vinterlandskab, når julelastbilen gør holdt 31 steder i Danmark for at sprede glæde og dele forfriskninger ud.

Da julelastbilen besøgte Danmark sidste år, blev det et stort tilløbsstykke, som titusindvis af danskere flokkedes om. Derfor var der hos Coca-Cola Danmark heller ingen tvivl om, at julelastbilen igen i år skulle ud på tur.

 

”Det var The Coca-Cola Company, der tilbage i 1931 skabte julemanden, som vi kender ham i dag, så Coca-Cola er tæt forbundet med julen. For mange danskere er det først rigtig jul, når de i tv eller biografen har set den legendariske julereklame med Coca-Cola julelastbilerne, der bringer glæde til byen. Derfor er vi glade for, at vi også denne jul kan sende julelastbilen ud med juleglæde, skønne minder og friske forsyninger på 31 stop over hele landet,” fortæller Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

 

Gi’ lidt til Mødrehjælpen og få en lastbil

 

Når julelastbilen ankommer til en ny by, vil der naturligvis blive serveret iskold Coca-Cola til de besøgende. Som noget nyt i år kan man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem, hvis man til gengæld donerer et frivilligt beløb til Mødrehjælpens velgørende arbejde denne jul.

 

»Vi oplevede sidste år, at mange udtrykte ønske om at købe merchandise ved julelastbilen. Det vil vi gerne imødekomme, men samtidig vil vi gerne gøre noget godt for de familier, som har det ekstra hårdt i julen. Derfor introducerer vi i år en miniatureudgave af julelastbilen, som man kan få med hjem mod en frivillig donation til Mødrehjælpens julehjælp. På den måde forventer vi at kunne indsamle 250.000 kroner, der ubeskåret går til at hjælpe økonomisk trængte børnefamilier, så de får mulighed for at holde jul med børnene,« siger Peter Hædersdal.

Julelastbilens tur begynder 16. november, hvor den besøger Frederiksberg som det første stop på ruten.

 

Læst i alt:

712 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger