Jura

20. december 2019 - 02:41

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Godskørsel uden tilladelse

Godskørsel uden tilladelse

Arkivfoto.

20. december 2019 - 02:41

Tungvognscenter Syd, Tungvognscenter Nord og Tungvognscenter Øst gennemførte mandag i denne uge en koordineret aktion på tværs af landet, rettet mod et dansk vognmandsfirma med hovedsæde i Sydøstjyllands politikreds.

 

Optakt til aktionen var, at Tungvognscenter Syd hos Sydøstjyllands Politi havde afdækket, at der formentligt blev kørt godskørsel for fremmed regning uden tilladelse - eller med tilladelser tilhørende et andet firma.

 

- Under den koordinerede aktion blev ti af virksomhedens køretøjer standset og kontrolleret, og det viste sig, at mindst tre af de kontrollerede køretøjer kørte godskørsel uden tilladelse, fortæller vicepolitiinspektør Jesper Engelund, Sydøstjyllands Politi.

 

Aktionen afslørede samtidig en anden virksomhed i ulovligt at udlåne tilladelser til virksomheden, så de kunne forsøge at skjule den manglende tilladelse til godskørsel ved en almindelig kontrol.

Der venter nu et retslig efterspil for de to involverede virksomheder.

Læst i alt:

777 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger