Jura

19. januar 2018 - 02:50

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Vognmand: Urokkelig bilinspektør er helten

19. januar 2018 - 02:50

- Bilinspektøren er helten. Han stod urokkeligt fast på sin forklaring.

Sådan lyder det fra vognmand Stephen Dixen, Ullerup ved Dragør, efter at han i marts 2016 blev frikendt for en tiltale for uagtsomt manddrab ved Lyngby Ret.

 

Den snart to år gamle dom trækkes nu frem igen. Det sker, fordi vognmandens forsvarer i sagen, advokat Jacob Forman, København, oplyser til Vognmandens Fagblad, at han har bevis for, at sagens anklager forsøgte at påvirke bilinspektøren under sagen.

Bevis for forsøg på påvirkning

Jacob Forman skriver på sin egen hjemmeside, at han har bevis for, at anklageren forsøgte at påvirke bilinspektøren som vidne til at ændre forklaring, så vognmanden - ifølge inspektøren - havde hovedansvar for den tragiske ulykke, der var sagens omdrejningspunkt.

 

Retten lagde dog til grund, at bilinspektøren pegede på flere formildende forhold, der talte til fordel for den tiltalte vognmand.

Således kørte en 83-årig svagtseende mandlig elcyklist - uden briller – ind i et støtteben på vognmandens kranbil, så cyklisten umiddelbart efter døde af et åbent kraniebrud.

Fair, meget fair

- Bilinspektøren var fair, meget fair og lyttende i sagen. Jeg har ikke noget dårligt at sige om hans rolle i sagen, mens anklageren har trådt i spinaten, tilføjer vognmand Stephen Dixen til Vognmandens Fagblad.

Læst i alt:

22 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger