20. april 2022 - 08:48

App linkNu på Google Play

K. Hansen Transport frasælger sine kran-aktiviteter

K. Hansen Transport frasælger sine kran-aktiviteter

20. april 2022 - 08:48

- Vi har taget en stor og svær beslutning, som forretningsmæssigt er optimal. Vi har frasolgt vores kranaktiviteter til BMS A/S. Beslutningen er taget efter længere tids overvejelser.

 

Det siger Jakob Wiborg Hansen, direktør hos K. Hansen Transport i Vejen.

 

- Baggrunden herfor skal ses i, at krantransportområdet har rykket sig længere og længere væk fra vores kerneforretningsområder. Derfor er vores vurdering, at kranområdet udvikles bedre uden for K. Hansen Transport A/S. Kran har været en del af vores dna i rigtig, rigtig mange år, så det er derfor ikke uden en klump i halsen, at vi udskiller dette forretningsben. Vi har et godt kran-brand, vi har knalddygtige medarbejdere både som chauffører og disponering, og vi har noget flot grej med gode kapaciteter. Men foran os ventede en hård opstigning for at nå de kranmæssige mål, som vi havde sat os. Og hertil er vores vurdering, at vi aldrig vil kunne ’danse’ med de store kranaktører, hvorfor en overdragelse til en af branchens bedste er vurderet som det bedste scenarie for medarbejdere og kunder.

Syv kran-medarbejdere og syv kranbiler med tilhørende efterløbere overdrages den 1. maj 2022 til BMS A/S.

 

- Vi er målrettet gået efter et samlet salg for at sikre de bedste betingelser for at fastholde gode jobs for vores kompetente medarbejdere. Vi har indgået en partnerskabsaftale med BMS A/S, hvor de fremadrettet – eventuelt i samarbejde med K. Hansen Transport A/S – kan løse de kranopgaver, som vi fastholder. Vores salgsafdeling vil kontakte dig som kunde herom.

Læst i alt:

9670 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke