2. juni 2021 - 09:55

App linkNu på Google Play

Kampagne opfordrer til, at vi deler vejen

Kampagne opfordrer til, at vi deler vejen

2. juni 2021 - 09:55

Transportminister Benny Engelbrecht og Vejdirektoratet relancerer nu kampagnen ’VI DELER VEJEN’ sammen med Rådet for Sikker Trafik, Cyklistforbundet, Danmarks Cykle Union og FDM. Den sætter fokus på cyklister på landevejene og fortæller bilister og cyklister, at der er plads til dem begge, hvis de vel at mærke holder afstand til hinanden.

 

- Vi har mange strækninger her i landet, som bilister og cyklister deler med hinanden; og særligt til sommer, hvor vi er mange, der skal holde ferie herhjemme, er der brug for ekstra opmærksomhed over for hinanden. Det er vigtigt, vi viser hensyn og holder god afstand ved overhalinger. Jeg håber, at vi kan nå endnu bredere ud med budskabet i år ved at have 13 strækninger med i kampagnen, og jeg vil derfor gerne takke Vejdirektoratet og de mange samarbejdspartnere for at hjælpe med at sætte trafiksikkerheden på dagsordenen i hele landet, siger transportminister Benny Engelbrecht.

Du kan møde kampagnen på de sociale medier og på skilte langs 13 forskellige landevejsstrækninger på statsvejene. De udvalgte strækninger vil i løbet af de næste par år få forbedret cykelforholdene, men indtil da er det ekstra vigtigt, at vi passer på hinanden netop her.

Læst i alt:

645 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger