5. juni 2020 - 11:55

App linkNu på Google Play

Kartofler spærrede vejen – højskoleelever samlede dem om

Kartofler spærrede vejen – højskoleelever samlede dem om

5. juni 2020 - 11:55

Torsdag kl. 6.58 skete der et færdselsuheld i krydset Houvej/Skolegade/Hasselvej i havnebyen Hou nær Odder, da en 55-årig, mandlig lastbilchauffør påkørte en kantsten i højre side af vejbanen. Lastbilen kom i slinger og påhængsvognen, der var fyldt med Samsø-kartofler, væltede om på siden, og de ca. 18 paller med kartofler endte ude på vejen.

 

Lastbilchaufføren fik dog hurtigt allieret sig med en flok elever fra en nærliggende højskole, der sprang til og hjalp med at få indsamlet de mange kartofler. Oprydningsarbejdet tog lang tid, da hele vognen skulle tømmes for kartofler, før den kunne rejses op igen. Politiet måtte i godt 3½ time dirigere trafikken uden om uheldsstedet, og først kl. 10.40 var kørebanen fri igen.

Chaufføren gav de lokale lov til at tage nogle af de kartofler med hjem, der ikke længere var i hele poser, og derfor alligevel ikke kunne sælges i forretningerne. Ingen personer kom til skade ved uheldet. Det oplyser Østjyllands Politi.

Læst i alt:

1361 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger