15. juni 2022 - 01:47

App linkNu på Google Play

Kendt sønderjysk vognmand om nyt lastbilshow: Fedt det ikke er sådan en "lukket klub"

15. juni 2022 - 01:47

- Det her nye lastbilshow… det har den styrke, at det ligger i forbindelse med Kliple Mærken, der har rigtig mange besøgende, og de kommer også over og kigger på lastbilerne, så det bliver ikke sådan en "lukket klub", hvor der mest er folk, der i forvejen er i lastbilbranchen. Det er fedt. Især i de her tider, hvor der er så stor chaufførmangel. Hvis vi kan få sået et frø ved nogle, der så får interessen og måske får lyst til at blive chauffør, så er det jo perfekt.

 

Sådan lyder det fra vognmand HC Sønnichsen, efter han sammen med 16 af firmaets chauffører og ansatte var med til det nye lastbilshow, der i weekenden fandt sted i forbindelse med det store Kliple Mærken, der er et stort marked med tivoli, fest, musik, dyr og mere end 50.000 besøgende i år.

Sejer & Sønnichsen havde 14 biler med til showet, hvor der i alt var samlet 102 biler.

 

Arrangøren bag showet er Ole Schmidt Filskov, der til daglig er teknisk træner ved Scania i Horsens. Det var til et rejsegilde hos en bekendt i Sønderjylland, han blev præsenteret for ideen, der inden længe bliver virkelighed.

 

- Det var en vognmand, jeg kender gennem Scania, fordi han er kunde, der kom hen til mig og sagde, ”hey Ole, var det ikke en ide at lave et lastbilshow sammen med Kliplé Mærken?”, og jo det var det, fortalte Ole Schmidt Filskov til lastbilmagasinet.dk forud for Kliple Mærken og det nye lastbilshow på dansk jord.  

Og der var ingen tvivl hos Sejer & Sønnichsen, da de hørte om det nye lastbilshow.

 

- Vi skulle da helt klart med. Det er jo lige her i vores lokalområde, men vigtigere, så er det en rigtig god måde at komme ud og møde kolleger, være sammen som firma, få nogle gode snakke med folk der kommer forbi og så ellers bare hygge, siger HC Sønnichsen og tilføjer:

 

- Og som vognmand må jeg også sige, at det heller ikke gør noget, at få bilerne vasket helt i bund, ordnet en masse småting på dem og få alle skamler smurt. Da vi var færdige med det, kørte vi afsted alle 14 biler i en lang række, og folk standsede og tog billeder. Det er også sådan nogle oplevelser, der giver sammenhold og kan huskes.

Der var biler fra både Sønderjylland og resten af Danmark. Og ambitionen er, at få udenlandske chauffører og vognmænd til at få øjnene op for det nye danske lastbilshow også.

 

- Vi håber på at kunne trække tyske og hollandske chauffører og vognmænd til, fordi vi ligger så tæt på grænsen, sagde Ole Schmidt Filskov, der også har sat tallet 200-300 på, da han blev adspurgt, hvad ambitionen for antallet af lastbiler ved fremtidige lastbilshows under Kliple Mærken er.

 

Om der kommer det antal lastbiler, når der i 2023 også er lastbilshow i Kliplev vides ikke, men at det skal afholde sigen ligger allerede helt fast.

- Det gik super godt i år, og alle er max klar på et truck show i 2023 ved os igen, og der var mange af de besøgende, der sagde ”øv, jeg ikke fik meldt mig til, det skal jeg helt sikkert næste år”, fortæller Ole Schmidt Filskov oven på et veloverstået lastbilshow.

Og de rød-hvide biler fra Sejer & Sønnichsen vil også være at finde på marken i Kliplev næste år.

 

- Det var godt skruet sammen det hele, og vi havde en fantastisk weekend, så vi skal helt sikkert med igen næste år, slutter HC Sønnichsen.

 

Læst i alt:

3458 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke