1. juni 2018 - 10:39

App linkNu på Google Play

KH OneStop er solgt

1. juni 2018 - 10:39

Knud Henrik Hansen, 64 år, har valgt at afhænde aktiemajoriteten i KH OneStop A/S til MTO Holding af 15. april 2018 ApS. Samtidig indtræder medejer af MTO Holding af 15. april 2018 ApS, Thomas Henriksen, 42 år, som adm. dir. for KH OneStop A/S.

 

Sælger er Knud Hansen A/S, som ejes af Knud Henrik Hansen sammen med sine børn Anne og Kristian. KH OneStop A/S er autoriseret eneforhandler i Danmark af Thermo King og Frigoblock kølemaskiner.

 

Salgschef Kristian Hansen, (der er tredje generation af familien Hansens ejerskab af KH OneStop A/S ), vil i forbindelse med transaktionen fratræde sin stilling som salgschef i KH OneStop A/S for at koncentrere sig om ledelsen og udviklingen af Sækko Presenning ApS, som Kristian Hansen over de seneste seks år har købt ud af KH One-

Stop A/S.

»Over en periode har jeg overvejet at gennemføre et generationsskifte af KH OneStop A/S. Jeg glæder mig derfor over, at dette er lykkedes, og jeg vil med stolthed overdrage stafetten af Europas ældste Thermo King-forhandler til Thomas Henriksen. Jeg vil nyde mit otium, og samtidig vil jeg glæde mig til i en årrække at være bestyrelsesmedlem og aktionær i KH OneStop A/,« udtaler Knud Henrik Hansen.

 

I forbindelse med overdragelsen til Thomas Henriksen vil Knud Henrik Hansen stadig have sin daglige gang i virksomheden frem til ultimo august. Herudover vil Knud Henrik Hansen i en kortere periode fremover være rådgiver for selskabets nye ledelse.

 

»Jeg ser rigtig meget frem til, hen over sommeren at få overdraget Knud Henriks livsværk. Det ligger mig meget på sinde at få bevaret ånden i virksomheden samtidig med, at vi får os rustet til fremtidens marked. KH OneStop A/S har pr. 1. maj 2018 fået forhandlingen af Frigoblock, og jeg glæder mig til at udvikle markedspositionen for Frigoblock og Thermo King yderligere i de kommende år sammen med resten af teamet hos KH OneStop A/S,« udtaler Thomas Henriksen.

Læst i alt:

3296 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger