3. marts 2021 - 01:45

App linkNu på Google Play

KH OneStop og Euromaster i nyt samarbejde

3. marts 2021 - 01:45

Euromaster og KH OneStop indgår 1. april i et nyt strategisk partnerskab i Danmark. Med partnerskabet præsenteres transportbranchen for et fælles one-stop koncept, der i første omgang rulles ud på KH OneStops lokationer i Vejle og Brabrand.

 

Filosofien bag det nye samarbejde er, at det skal være muligt for kunderne at få et fuldt one-stop eftersyn fra dæk til trailer på én gang. Derfor har den Michelin-ejede dækkæde Euromaster og KH OneStop, der er køletrailer- og Thermo King-serviceleverandør, indgået partnerskabet, som betyder, at Euromaster fra 1. april rykker ind på KH OneStops serviceværksteder i de to travle knudepunkter for lastbiltrafikken i Vejle Nord og Aarhus Syd.

 

Partnerne overvejer desuden mulighederne for, at KH OneStop kan få plads på Euromasters nyåbnede afdeling i Avedøre som næste led i samarbejdet.

– Tid er penge, og i særdeleshed i transportbranchen, hvor hvert eneste minut på værksted kunne være brugt på vejene. Hos KH OneStop er vi specialister i alt omkring trailere på nær dækservice. Med Euromaster på holdet kan vi nu tilbyde et fuldt one-stop servicetjek, og få chaufførerne hurtigt af sted igen, siger Thomas Henriksen, direktør i KH OneStop.

 

Med det nye samarbejde kan kunderne nu også få foretaget servicetjek af dækkene hos KH OneStop på lokationerne i Vejle og Brabrand.

 

– En lastbils dæk er helt afgørende for brændstofforbruget og sikkerheden under kørslen. Det er vores ambition med det nye samarbejde, at alle lastbiler og trailere, der er til service hos KH OneStop, får tjekket dækkene efter i sømmene, så transportørerne er bedre rustet mod alvorlige breakdowns og kan undgå unødig tid på værkstedet, siger Henrik Fusager, direktør i Euromaster.

Hos Euromaster er man i gang med en større ekspansionsstrategi, og Henrik Fusager har derfor været ude at lede efter nye lokationer til virksomhedens servicecentre.

 

– Vi er ved at vokse ud af vores nuværende servicecentre. Samtidig har vores service længe været efterspurgt i knudepunkterne omkring DTC og Logistikparken, så samarbejdet med KH OneStop passer perfekt ind i vores strategi for fremtiden. Nu kan vi hurtigt etablere os på to nye toprelevante lokationer og samtidig tilbyde vores kunder en bedre og mere fuldendt service med hjælp fra en af de mest kompetente spillere i branchen, siger Henrik Fusager.

 

Euromaster flytter i første omgang ind på to af KH OneStops fem servicecentre, og det er planen, at samarbejdet også skal gå den anden vej, så KH OneStop får plads på flere af Euromasters 35 servicecentre.

–Vi er sikre på, at der et kæmpe potentiale i partnerskabet med Euromaster, og vi er allerede ved at se på, hvilke af vores og Euromasters lokationer, der giver mest mening at rykke på som det næste skridt. Vi glæder os meget til at komme i gang, siger Thomas Henriksen.

Læst i alt:

473 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke