13. september 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

KH OneStop overtager værksted på Sjælland

KH OneStop overtager værksted på Sjælland

(Arkivfoto)

13. september 2021 - 01:43

KH OneStop udvider 1. oktober aktiviteterne i københavnsområdet med overtagelsen af aktiviteterne i Globex A/S. Udvidelsen sker for at sikre kunderne hos KH OneStop endnu mere værkstedskapacitet på Sjælland, oplyser koncernen.

 

KH OneStop overtager trailerværkstedet, som er på ca. 1.400 m2 samt mere end 6.000 m2 indhegnet, aflåst og videoovervåget depotplads. KH OneStop flytter derfor, i samme ombæring, sit nuværende depot fra Banemarksvej til lokaliteterne på Holsbjergvej i Albertslund.

 

Den hidtidige ejer af Globex, Kenneth Hansen, vil sammen med en medarbejder fortsat drive dæk-virksomhed, sælge træpiller samt renovere og ombygge autocampere fra et mindre værksted på den nuværende adresse.

 

- Jeg har gennem en periode overvejet at trappe lidt ned i mit arbejdsliv, hvorfor henvendelsen fra KH OneStop kom på et perfekt tidspunkt. Nu får jeg mulighed for at fokusere udelukkende på mit samarbejde med Ovethi samt ombygning af campere, siger Kenneth Hansen.

Adm. direktør for KH OneStop, Thomas Henriksen, udtaler desuden:

- Vi har igennem en længere periode haft et meget højt aktivitetsniveau i afdelingen i Brøndby, så for os er det naturligt, at vi udvider vores kapacitet. Vi glæder os til at integrere aktiviteterne fra Globex og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med nuværende kunder, samt byde nye kunder velkommen med en endnu større værkstedskapacitet i københavnsområdet.

Læst i alt:

911 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger