26. oktober 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

KH OneStop udvider aktiviteterne på Sjælland

KH OneStop udvider aktiviteterne på Sjælland

26. oktober 2020 - 01:44

KH OneStop, forhandler og servicepartner for Thermo King og FrigoBlock i Danmark, overtager som et led i en styrkelse af aktiviteterne på Sjælland pr. 1. november 2020 transportkølaktiviteterne fra Elektro Center ApS i Ringsted.

 

Elektro Center ApS er ejet af Arne og Jørgen, hvor Arne med sin mangeårige erfaring har styret aktiviteterne inden for transportkøl.

 

Arne Pedersen vil som en del af aftalen med KH OneStop fortsætte sit arbejde som hidtil, nu blot hos KH OneStop. I den forbindelse udtaler Arne Pedersen:

 

- Jeg har igennem mange år samarbejdet med KH OneStop, og de var den oplagte ”arvtager” til forretningen, da de som autoriseret Thermo King- og FrigoBlock-partner kan sikre det fortsatte høje serviceniveau hos vores kunder.

Thomas Henriksen, adm. direktør hos KH OneStop, udtaler i den forbindelse:

 

- Da muligheden opstod for at få Elektro Center ApS' mangeårige kompetencer med på vores hold, var vi ikke et sekund i tvivl om, at det var et godt match. Arnes kompetencer på særligt Frigoblock transportkøleanlæg er unikke i Danmark, og den viden, han kan bidrage med i KH OneStop, bliver meget værdifuld, både for vore kunder og for os. Overtagelsen af køleaktiviteten fra Elektro Center ApS medfører, at vores netværk i Danmark styrkes yderligere, således vi til stadighed kan sikre transportkølkunderne i Danmark den bedste service.

Læst i alt:

359 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger