5. maj 2022 - 08:05

App linkNu på Google Play

Kildebjerg Syd får nu parkeringsområde til særtransporter

Kildebjerg Syd får nu parkeringsområde til særtransporter

Parkering til særtransporter på Rasteplads Kildebjerg Syd ved Odense. Kort: Vejdirektoratet

5. maj 2022 - 08:05

Vejdirektoratet er netop gået i gang med at etablere en række parkeringspladser til særtransporter på rasteplads Kildebjerg Syd tæt på Odense. Der bliver skabt plads til, at også lange særtransporter kan benytte rastepladsen.

 

Parkeringsområdet til særtransporter bliver cirka 200 meter langt og giver plads til op til fem særtransporter alt efter deres længde. Parkeringspladserne bliver etableret umiddelbart ved indkørslen til rasteplads Kildebjerg Syd på et grønt areal mellem Fynske Motorvej og den eksisterende del af Kildebjerg Syd.

 

Med den nye løsning kan store transporter nemt komme til og fra rastepladsen uden at genere de resterende brugere af rastepladsen.

 

Projektchef Robin Højen Madsen, Vejdirektoratet, siger:

 

- Særtransportbranchen har gennem længere tid haft et stort ønske om at få mulighed for at kunne benytte rastepladser på transporter mellem Jylland og Sjælland. Med det her projekt er Vejdirektoratet med til at sikre, at der nu bliver en endnu bedre og lettere tilgængelig mulighed for at gøre ophold på Fyn, hvis man kører med særtransport.

Projektet, der forventes af være afsluttet ved udgangen af juni måned, får ikke betydning for de andre services eller antallet af parkeringspladser på rastepladsen.

 

Parkeringspladserne til særtransporter er en del af projektet med udbygning af Fynske Motorvej mellem Nørre Aaby og Odense V.

Læst i alt:

1294 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger