15. december 2020 - 12:22

App linkNu på Google Play

Kim Johansen overtager aktiviteter i Bring Trucking

Kim Johansen overtager aktiviteter i Bring Trucking

15. december 2020 - 12:22

Bring, der er en del af det norske postvæsen, afvikler sin transportvirksomhed Bring Trucking. I den forbindelse overtager Kim Johansen International Transport Group cirka 100 lastbiler og tilhørende chauffører og et operationelt setup i Slovakiet.

 

- Med opkøbet styrker vi vores position på det europæiske marked. Vi opererer i forvejen internationalt ud fra en europæisk platform, og Bring Truckings placering i Slovakiet passer godt ind i vores eksisterende forretning. Konkurrencen er hård på det europæiske marked, og vi tror på, at størrelse og fleksibilitet vil gøre, at vi også i fremtiden er det sikre valg for vores kunder, siger stifter og CEO, Kim Johansen.

 

Ud over at styrke den europæiske tilstedeværelse vil Kim Johansen International Transport Group videreføre en del af de opgaver, som Bring Trucking hidtil har løst for Bring-koncernen.

- For os er handlen en gevinst på flere fronter. På kort sigt øger vi volumen i vores forretning, og på længere sigt styrker vi vores europæiske tilstedeværelse - både med et komplet og rutineret setup i Slovakiet og med mulighed for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Mere generelt gearer vi med handlen også vores forretning til bedre at matche de kommende ændrede europæiske regler på transportområdet, siger COO John Lauritzen med henvisning til den vejpakke, der er vedtaget på EU-plan i 2020.

 

Med handlen øges koncernens samlede aktivitetsniveau med omkring 25 procent.

Parterne er enige om ikke at oplyse handelssummen.

Læst i alt:

8866 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke