18. februar 2019 - 13:46

App linkNu på Google Play

Kommunen vil lave langtidsparkering for lastbiler i Grenaa

18. februar 2019 - 13:46

Norddjurs Kommune vil gøre Grenaa Havn til transportbranchens foretrukne port til Sverige. Derfor undersøger man nu muligheden for at etablere en langtidsparkeringsplads for lastbiler lige ud til Kattegatvej og byens nye omfartsvej. Det skriver Randers Amtsavis.

 

»Med den udvikling, som Grenaa Havn er inde i, giver det mening for os at tænke i ordentlige forhold for blandt andet lastbiler og deres chauffører. Og som vi ser det, vil en langtidsparkeringsplads være ensbetydende med en styrkelse af Grenaa Havns konkurrenceevne,« siger borgmester i Norddjurs, Jan Petersen (S), til avisen.  

 

Stena Line i forventes i slutningen af 2019 at skifte færgeruten Grenaa-Varberg ud med Grenaa-Halmstad.

I Norddjurs Kommune gør man sig de tanker, at man med en kontrolleret langtidsparkeringsplads kan gøre færgeruten til Halmstad så attraktiv for transportvirksomhederne, at de vælger vandvejen fra Grenaa til Sverige i stedet for eksempelvis køreturen over Storebælt og Øresund, når de skal have fragtet gods til og fra Sverige.

Parkeringsanlægget forventes at koste 20 mio. kr., og det er ifølge avisen planen, at det skal finansieres via statskassen uden omkostninger for Norddjurs Kommune. Nøjagtig, som det har været tilfældet med den nyindviede omfartsvej i Grenaa.

Læst i alt:

683 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger