14. september 2020 - 11:57

App linkNu på Google Play

Kontrol: Mange bilister blæste igennem vejarbejde

Kontrol: Mange bilister blæste igennem vejarbejde

14. september 2020 - 11:57

Torsdag 10. september 2020 afholdt Nordjyllands Politi en hastighedsmåling på motorvej E39 ved Rasteplads Vildmosen. Der var på denne strækning nedsat hastighed til 80 km/t på grund af vejarbejde. Færdselspolitiet har netop opgjort status på kontrollen – og resultatet er ikke opløftende. Mange kørte alt for hurtigt gennem vejarbejdet.

 

Kontrollen resulterede i, at 13 bilister blev sigtet for at køre med så høj en hastighed, at der er påstand om en betinget frakendelse af førerretten. 6 bilister blev desuden noteret for en hastighed, der udløser et klip i kørekortet.

 

Den højeste hastighed på strækningen blev målt til 151 km/t.

 

De mange hastighedssager får politikommissæren til at løfte pegefingeren.

 

»Det er uansvarligt at køre for stærkt på en strækning med vejarbejde, hvor vejforholdene ikke er ordnede som følge af netop vejarbejdet. Jeg vil gerne opfordre alle trafikanter til, at man udviser særlig hensyn på sådanne strækninger, hvor personale jo også kan opholde sig, fordi de passer deres arbejde,« siger Thomas Ottesen, der understreger, at det er vigtigt, at man hele tiden er opmærksom på skiltningen.

Vejarbejde betyder i øvrigt, at reglerne skærpes, og det vil sige, at en overskridelse af fartgrænsen på over 40 procent, i denne aktuelle kontrol svarede det til en fart på 112 km/t, udløser en betinget frakendelse af kørekortet.

Læst i alt:

1121 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger