30. august 2021 - 14:32

App linkNu på Google Play

Kraftigt slingrende lastbilchauffør havde høj promille

Kraftigt slingrende lastbilchauffør havde høj promille

30. august 2021 - 14:32

Lørdag 28. august midt på dagen modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en lastbil på Hjørringvej i Sønderskov kørte og slingrende kraftigt. Anmelder havde kørt bag ved lastbilen, indtil lastbilen holdt ind på en rasteplads. Han mistænkte føreren for at være påvirket af spiritus.

 

En beredskabspatrulje ankom kort efter til stedet, hvor man traf føreren af lastbilen – en mand i 40’erne. Han lå foroverbøjet ind over rattet, men vågnede hurtigt op, da betjentene bankede på døren. Ved hans venstre fod – det vil sige ved siden af koblingen – stod en flaske whisky på 40%. Der var ca. en tredjedel væske tilbage i flasken. En alkometertest gav udslag for, at mandens promille var over den lovlige grænse på 0,5 promille.

Efter nærmere undersøgelse fandt betjentene desuden en papkasse med 3 liter 13,5% vin. Det var uvidst, hvor meget der var tilbage i kassen, men den var i hvert fald ikke fuld. Ej heller tom. Ved siden af papkassen stod et plastbæger med væske, som lugtede af og lignede whisky.

 

En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen. Den sigtede kan – blandt andet – se frem til en straksbøde på 10.200 kr.

Læst i alt:

3014 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger