18. august 2020 - 08:30

App linkNu på Google Play

Kristian Rytter og K. Knudsen slår kræfterne sammen i nyt fælles selskab

Kristian Rytter og K. Knudsen slår kræfterne sammen i nyt fælles selskab

Fra venstre mod højre Kristian Rytter, Michael Sørensen og Steen Hageman.

18. august 2020 - 08:30

Kristian Rytter A/S og K. Knudsen A/S har med effekt pr. 1. oktober etableret en ny vognmandsforretning i et nyt fælles selskab – Kristian Rytter Transport A/S.

 

De to vognmandsforretninger samler aktiver og personale i en ny stærk vognmandsforretning. Kristian Rytter Transport A/S får en flåde med mere end 50 chauffører og lastbiler.

 

Kristian Rytters forretningsområder med jordboring, miljøteknik og entreprenørarbejde fortsætter som hidtil i selskabet Kristian Rytter A/S.

Kristian Rytter A/S og K. Knudsen A/S er to veldrevne vognmandsforretninger med en stærk historie i det nordjyske. Kristian Rytter A/S drives af Kristian Rytter, som har 25-års jubilæum som vognmand i 2020, mens K. Knudsen A/S drives af Steen Hagemann og Michael Sørensen med henholdsvis 20 og 10 års erfaring i branchen.

»Alle dygtige medarbejdere forsætter med at yde den samme gode service i Kristian Rytter Transport A/S, og selskabet ledes af Steen Hagemann, Michael Sørensen og Kristian Rytter. Vi vil fortsat servicere og skabe værdi for alle vores respektive kunder, men forener nu vores kræfter og kompetencer i et fælles selskab. Vi har arbejdet sammen i mange år og deler de samme værdier og kundefokus. Det medfører et perfekt match i et nyt fælles selskab,« udtaler Kristian Rytter.

 

»Vi fortsætter med alle vores forretningsområder med salg og levering af råstoffer, jordflytning, blokvognstransport, krankørsel og udlejning af containere og køreplader. Gennem sammenlægningen opnår vi en række synergier, som gør os endnu stærkere,« siger Steen Hagemann.

Kristian Rytter Transport A/S ejes i fællesskab af Steen Hagemann, Michael Sørensen og Kristian Rytter koncernen. Alle aktiviteterne samles på Kristians Rytters ejendom på Jellingvej 19 i Svenstrup.

Læst i alt:

3433 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger