29. marts 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Kronprinsesse Marys Bro og Fjordlandsvej indvies 28. september

29. marts 2019 - 01:44

Byggeriet af den nye forbindelse over Roskilde Fjord begyndte i april 2016, og nu er arbejdet ved at nå til vejs ende. Kronprinsesse Marys Bro og den tilhørende motortrafikvej er inden længe klar til at blive indviet og taget i brug.

 

Indvielsen sker lørdag 28. september 2019 og vil byde på en officiel indvielse, et broløb og en folkefest. Det bliver muligt for alle at komme ud at gå på broen.

 

»Vi glæder os meget til at tage et nyt stykke infrastruktur i brug og endda lidt tidligere end oprindeligt planlagt. Gennem årtier er der blevet talt om en ny forbindelse, og nu er den her snart. Kronprinsesse Marys Bro bliver et godt alternativ til den trafikerede Kronprins Frederiks Bro og vil give mange trafikanter en nemmere og hurtigere vej over fjorden,« siger Leif Tullberg, bestyrelsesformand i Fjordforbindelsen Frederikssund.

Indvielsen planlægges i tæt samarbejde mellem Fjordforbindelsen Frederikssund og Frederikssund Kommune. Fjordforbindelsen Frederikssund står for det officielle arrangement, mens Frederikssund Kommune planlægger en folkefest for alle, der har lyst til at komme tæt på den nye bro.

 

Folkefesten bliver skabt i samarbejde med lokale foreninger og aktører og med broen som omdrejningspunkt. Allerede nu har Frederikssund Kommune modtaget mange henvendelser fra det lokale foreningsliv og fra kultur- og idrætsinstitutioner, som gerne vil deltage og bidrage ved indvielsen.

 

»Det er dejligt, at vi har en dato for indvielse af den nye fjordforbindelse. Broen får stor betydning for rigtig mange mennesker og vil lette deres daglige transport til og fra arbejde. Det har taget mange år at nå hertil, og derfor skal det selvfølgelig fejres, at vi er kommet i mål med et så vigtigt byggeri. Det er også fantastisk at se, at foreningslivet og frivillige kræfter bakker op, og jeg håber, at rigtig mange af kommunens borgere vil deltage i indvielsen,« siger borgmester i Frederikssund Kommune, John Schmidt Andersen.

Læst i alt:

565 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger