5. november 2018 - 17:09

App linkNu på Google Play

Kurt Beier kører stadig for DSV

5. november 2018 - 17:09

I sidste uge meldte speditørgiganten DSV ud, at de havde stoppet alt samarbejde med Kurt Beier. Men man kan stadig møde Kurt Beier biler, der trækker for DSV på vejene derude.

 

På motorvejen mellem Taulov og Kolding mødte en dansk lastbilchauffør således i dag klokken 13.05 en af Kurt Beiers østeuropæiske indregistrerede trækkere med DSV trailer på.

 

Den konstellation – en Kurt Beier bil og en DSV trailer – vækker naturligvis opmærksomhed eftersom denne skulle være et overstået kapitel i kølvandet på den seneste tids uheldige fokus på Kurt Beier Transport A/S.

 

DSV har gennem mange år benyttet Kurt Beier til at køre for dem.

 

Lastbil Magasinet har naturligvis kontaktet DSV og sendt billederne til deres Head of Communication, Tina Hindsbo, der til spørgsmålet om samarbejdet er indstillet eller ej, svarer:

»Vi har indstillet samarbejdet, og der er ikke er booket transporter med Kurt Beier efter 1. november. Dvs. pågældende transport er booket ind før 1. november – vi er ved at afvikle de transporter, som er booket ind før 1. november.«

Læst i alt:

2839 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger