4. november 2018 - 23:10

App linkNu på Google Play

Kurt Beier Transport er også fortid hos ATL og DI

4. november 2018 - 23:10

Direktør Karsten Beier fra Kurt Beier Transport A/S har meddelt ATL og DI, at virksomheden melder sig ud af organisationerne med øjeblikkelig virkning. Det oplyser organisationerne i en pressemeddelelse.

 

Kurt Beier Transport A/S har gennem længere tid indlogeret et større antal filippinere i en primitiv lejr i Padborg under kummerlige forhold. ATL og DI havde derfor bedt direktør Karsten Beier om en redegørelse for at få klarlagt sagen, som skulle have været behandlet på et ekstraordinært bestyrelsesmøde i ATL lørdag.

 

Karsten Beier kom dog en eksklusion i forkøbet ved at melde sig ud. Det samme var tilfældet tidligere i sidste uge, da Karsten Beier meldte firmaet ud af ITD – også her var alternativet efter alt at dømme en eksklusion.

»Vi tager Karsten Beiers beslutning til efterretning. Der er ingen tvivl om, at sagen har skadet erhvervets omdømme, og den risikerer at få negative konsekvenser for resten af branchen,« siger bestyrelsesformand i ATL Peter B. Jepsen.

 

I Dansk Industri tager man ligeledes meddelelsen om virksomhedens udmeldelse til efterretning.

 

»Vi ser med stor alvor på sagen, som har været skadelig ikke blot for branchen, men for erhvervslivet som helhed,« siger viceadm. direktør Kim Graugaard fra Dansk Industri.

Læst i alt:

887 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger