15. januar 2013 - 06:45

App linkNu på Google Play

Kvinde med diesel i blodet rådgiver vognmænd

15. januar 2013 - 06:45

Pia Theil Valnert Andersen kan med god grund kalde sin virksomhed for Miljø- & Vognmandskonsulenten. Som laborant, miljøtekniker, skov- og landskabsingeniør samt ansat i vognmandsbranchen siden 2004, har hun kompetencer og erfaring i at rådgive omkring miljøhensyn, affaldshåndtering, sikkerhed, administration, licitationer, tilladelser, logistik og styring.

 

 

I december startede hun sin virksomhed, hvor hun tilbyder rådgivning og hjælp til vognmandsforretninger, så de nemmere kan overskue og håndtere de mange krav og specialiseringer, der kræves – og dermed få adgang til nye og flere typer af opgaver.

 

 

»Vognmændene er trængte i øjeblikket, men jeg fornemmer helt klart, der er et potentiale. I landbruget er man vant til at bruge konsulenter, mens det ikke er så udbredt i transportbranchen. Men når man sætter sig ned og drikker en kop kaffe med vognmænd, så har de tit et eller andet i et hjørne, som trænger til at blive kigget på,« siger Pia Theil Valnert Andersen til Lastbil Magasinet.

 

Hjælper med at skabe overblik

 

Miljø- & Vognmandskonsulenten rådgiver omkring – samt hjælper med, styring af oplysninger om vognpark, medarbejdere, uddannelse og miljø, behandling af ressourcer via databasesystemer og udvikling/tilpasning af funktionelle redskaber til afdækning af behov. Hun har selv håndfast erfaring med transportbranchen fra det tidligere Nordjysk Kloak- og Industriservice.

 

 

Det kan ligeledes være projektopgaver, som ansøgning om miljøgodkendelser, gennemførelse af lovpligtige APV, affaldshåndtering/-administration, miljøcertificering, udarbejdelse af licitationer og genanvendelig dokumentationsmateriale for virksomheder.

 

 

[add:381]

Læst i alt:

1106 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger