6. august 2019 - 07:56

App linkNu på Google Play

Chauffører samler ind efter dødsulykke

Chauffører samler ind efter dødsulykke

6. august 2019 - 07:56

Torsdag mistede en 34-årig mand og hans to børn på 1 og 7 år livet i en ulykke på Silkeborgvej nord for Brædstrup. Ulykken skete, da manden kom over i den modsatte vejbane og kørte frontalt ind i en lastbil, ført af en 33-årig kvinde.

 

Nu har to kvinder, My Fuglsig Simonsen og Pernille Juhl, handlet hurtigt, da omfanget af ulykken stod kendt, oplyser Horsens Folkeblad.

De to kvinder har hen over weekenden samlet mere end 10.000 kroner ind, som dels går til den stærkt chokerede chauffør og dels til enken efter de afdøde.

 

»Det startede med en indsamling til chaufføren, men vi blev hurtigt opmærksomme på også at betænke enken. Der er altså et ret godt sammenhold blandt chauffører. Vi er ikke bare de store, stygge ulve, vi ofte fremstilles som - der banker et blødt hjerte i os. Mange har sendt 100 eller 200 kroner. Det er flot, når man tænker på, at det handler om folk, de slet ikke kender,« siger My Fuglsig Simonsen til Horsens Folkeblad.

Pernille Juhl, der kører for Silkeborg Fragt, kender den pågældende chauffør, mens My Fuglsig Simonsen stoppede med at køre lastbil for en håndfuld år siden. Sidstnævnte har dog stadig tæt kontakt til branchen og har netop afleveret en afhandling på Roskilde Universitet om arbejdsforhold for chauffører.

 

Lastbilchauffører har flere gange tidligere lavet indsamlinger til fordel for de efterladte, når chauffører har været involveret i eller mistet livet i ulykker.  

Læst i alt:

3041 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger