28. maj 2020 - 12:40

App linkNu på Google Play

- Læs på lektien, Otto

- Læs på lektien, Otto

28. maj 2020 - 12:40

Kommentar til dette debatindlæg:

 

Mon ikke at Otto Pedersen burde sætte sig bare en lille smule ind i de regler, der ligger i forordningen, inden for køre- og hviletidsområdet, der jo netop klart og tydeligt siger, at et regulært ugehvil på 45 timer ikke er lovligt at afholde i førerhuset.

 

Og jeg kan heller ikke se, hvorfor Otto Pedersen vil tage østchauffører i forsvar for ikke at overholde gældende regler for, hvor og hvilke hvil der må afholdes i førerhuset.

 

Så derfor må jeg nu bede Otto Pedersen om at sætte sig mere grundigt ind i de regler, der findes på området, inden han begynder at skrive en hel roman, der som sagt kun omhandler et punkt nemlig at retfærdige gøre de udenlandske chauffør og vognmænd ved at holde hånden over dem - uden at kende til de love og regler der er og findes på området.

Så derfor, Otto Pedersen, læs på lektien, inden du begynder at skyde efter de danske chauffører og holde hånden over de udenlandske for at lade dem forsætte deres ulovligheder og for den sags skyld også det svineri, de efterlader rundt om i Danmark.

 

John Skøtt Toft
Tøndervej 2
6280 Højer

Læst i alt:

1170 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke