30. november 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Lastbil Årbogen er klar til at lægges under træet

Lastbil Årbogen er klar til at lægges under træet

30. november 2020 - 01:44

Lastbil Årbogen 2021 er nu klar fra trykpressen og allerede på vej ud til chauffører, vognmænd og andre lastbil-interesserede landet over.

 

I Lastbil Årbogen, som udkommer for 23. gang, kommer du på rundtur i lastbilbranchens afkroge herhjemme og i udlandet – og i vidt forskellige tidsaldre. I år ser vi fx nærmere på en helt særlig youtube-chauffør, der har skabt sit eget populære online univers, dykker ned i historien bag en af de mindst kendte lastbilfront-symboler, gennemgår Europas bedste lastbiler i det sidste halve århundrede, fortæller om bjærgningschauffører på arbejde under ekstreme forhold - og meget mere. Vi kigger også ud i fremtiden med nogle af de mest innovative bud fra forskellige producenter på lastbilers udseende og tekniske kunnen i de kommende år.

Race-entusiaster kan igen komme tæt på verdens hårdeste rallyløb for lastbiler, Paris-Dakar, blive opdateret på truckrace, trucker-tv og meget mere.

 

Vi ser tilbage på året, der gik, både på lastbil-fronten og i transportbranchen, i tekst og billeder, og ser frem mod 2021.

 

Som altid får du også en komplet oversigt over samtlige lastbil-modeller i Danmark, vigtige arrangementer i det kommende år, samt stort og småt fra ind- og udland.

 

Du kan bestille Lastbil Årbogen lige her. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

Læst i alt:

303 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger