27. februar 2020 - 09:07

App linkNu på Google Play

Lastbil bragede ind i skiltevogn - chauffør fastklemt

Lastbil bragede ind i skiltevogn - chauffør fastklemt

27. februar 2020 - 09:07

Kl. 12.40 tirsdag fik politiet via alarm 112 en melding om et færdselsuheld, idet en lastbil havde påkørt en skiltevogn og var væltet om på siden på Køge Bugt Motorvejen ved Greve. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

 

I lastbilen var chaufføren teknisk fastklemt, så ambulance- og redningspersonale blev sammen med en lægehelikopter sendt til uheldsstedet. Politiet måtte afspærre motorvejen i det nordgående spor ved frakørsel <29> Greve S, hvor trafikken blev ledt væk fra motorvejen.

 

Redningspersonale fik frigjort chaufføren, som var en 59-årig mand fra Stenstrup. Han blev bragt til sygehuset i Køge, hvor han blev indlagt til undersøgelse og observation for mindre alvorligt knoglebrud og småkvæstelser.

 

Lægehelikopteren blev ikke benyttet og forlod uheldsstedet, hvor lastbilen lå på tværs af flere vognbaner og med tabt gods på vejen.

Kl. ca. 14.30 havde redningsmandskabet fået trukket lastbilen ind i nødsporet, så der kunne åbnes for trafikanter i nogle spor nærmest midterrabatten. Afspærring blev foretaget af lastbilen og det tabte gods af hensyn til den akutte trafikafvikling på stedet.

 

Selve bjærgningen af lastbilen og godset foregik i nat, hvor motorvejen igen blev spærret mellem kl. 01.00 og kl. ca. 02.00 i nordgående retning til ulempe for færrest trafikanter.

 

Den påkørte skiltevogn, der var opstillet i vognbanen nærmest nødsporet, fik store skader, men ingen personer i nærheden af skiltevognen eller et havareret køretøj foran blev ramt eller kvæstet i forbindelse med uheldet, der ud fra politiets foreløbige undersøgelser kunne være forårsaget af uopmærksomhed hos den 59-årige lastbilchauffør.

Læst i alt:

3980 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger