29. april 2022 - 14:51

App linkNu på Google Play

Lastbil involveret i stort, alvorligt færdselsuheld

Lastbil involveret i stort, alvorligt færdselsuheld

29. april 2022 - 14:51

Kl. 15.19 torsdag fik politiet via alarm 112 en melding om et alvorligt færdselsuheld på Holbækvej ved krydset Holbækvej/Asmindrup i Værslev ved Kalundborg, da flere køretøjer var involveret, og en person skulle være fastklemt i sit køretøj.

 

Politiet afspærrede uheldsstedet for færdsel i begge retning, så personale fra redningskøretøjer og flere ambulancer kunne arbejde med frigørelse af en kvæstet fører i en personbil, der var standset på en mark nord for vejen.

 

På vejen var også en lastbil med skader efter et sammenstød, og ud på marken syd for vejen var en personbil med skader standset.

 

En helikopter ankom til uheldsstedet og fløj kl. ca. 16.25 med en alvorligt tilskadekommen kvinde til Rigshospitalets traumecenter til nødvendig behandling.

En bilinspektør blev tilkaldt til at foretage undersøgelse af de implicerede køretøjer og uheldsstedet. Den foreløbige konklusion efter undersøgelserne på uheldsstedet blev, at en 22-årig mand fra Dianalund som fører af en lastbil med tilkoblet sættevogn var kørt ad Holbækvej i østlig retning.

 

Kort før krydset ved Asmindrup opdagede lastbilchaufføren, at flere biler foran ham var standset, hvorefter han trods kraftig opbremsning ikke kunne undgå at ramme den bageste af tre standsede biler på Holbækvej. I den påkørte personbil var en 51-årig mand fra Svinninge fører, som var standset bag to andre bilister, der afventede modkørende før svingning til venstre ad Asmindrup i nordlig retning. Hans bil røg som følge af påkørslen ud på marken syd for Holbækvej.

Lastbilen forsøgte ud over opbremsningen at undgå påkørslen af den 51-åriges bil ved at undvige mod venstre, hvilket betød, at han stødte frontalt sammen med en personbil, som en 44-årig kvinde fra Kalundborg førte i vestlig retning. Hendes bil endte som følge af sammenstødet ud på marken nord for Holbækvej.

 

Lastbilchaufføren slap uskadt, mens den 51-årige fik mindre småskrammer som følge af uheldet. Den 44-årige kvindelige bilist er fortsat indlagt på Rigshospitalet til behandling i anledning af sine alvorlige og livskritiske skader.

 

Holbækvej blev kort før kl. ca. 18 åbnet for trafik, efter at bilinspektøren havde afsluttet sine undersøgelser, og de implicerede køretøjer var bugseret væk fra uheldsstedet.

 

Politiet har optaget rapport om sammenstødet og afventer nu erklæringen fra bilinspektøren samt mulighed for afhøring af den kvindelige bilist, før politiet kan træffe afgørelse om, hvad der videre skal ske i sagen. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Læst i alt:

1389 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke