3. februar 2020 - 01:42

App linkNu på Google Play

Lastbil Magasinet nr. 2 er på gaden

Lastbil Magasinet nr. 2 er på gaden

3. februar 2020 - 01:42

Årets anden udgave af Lastbil Magasinet rammer i denne uge ramt landets kiosker og postkasser.

 

I denne udgave bringer vi bl.a. historien om en af landets flotteste - og korteste - kranbiler, som skulle meget ondt igennem, før den endelig blev helt køreklar.

 

Over næsten 20 sider går vi i dybden med temaet Værksted & Opbygning - bl.a. med historien om en opbygger, der gik imod strømmen og etablerede sig under finanskrisen og fik vokseværk. Vi er også på værkstedsgulvet med en ung mekaniker med en helt speciel historie, kigger nærmere på en flot fisketrailer af et kendt gammelt dansk navn, og meget mere.

 

Vi har igen prøvekørt en række lastbiler, som rækker både ind i nutiden, den nære fremtid og den lidt fjernere fremtid. Scanias nye motor med 540 hk har vi prøvekørt, ligesom vi har også været ude og rulle i DAFs elektriske CF-trækker, som er tæt på produktion - samt Volvos spændende elektriske konceptlastbiler til anlægsopgaver og regional transport.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

930 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger