5. august 2020 - 01:42

App linkNu på Google Play

Lastbil Magasinets august-nummer er på gaden

Lastbil Magasinets august-nummer er på gaden

5. august 2020 - 01:42

Årets ottende udgave af Lastbil Magasinet rammer i denne uge ramt landets kiosker og postkasser.

 

I denne udgave er vi helt nede i møget - når vi tager med en hårdfør chauffør med ud på opgaver, der virkelig ikke er for sarte sjæle - eller næser.

 

Vi kigger også ind i fremtidens - og nutidens - lastbilteknologi med den foreløbig største levering af brint-lastbiler i Europa. Perspektiverne er store, og spørgsmålet er, hvornår det danske marked følger efter.

 

Med coronaen lidt på bagkant har vi taget temperaturen på stemningen og branchen og spurgt de virkelige eksperter - chaufførerne - om hvordan det egentlig står til lige nu.

 

I det centrale Jylland har vi besøgt et vognmandsfirma, som ikke har de store armbevægelser - men ellers grund nok til det med et rundt jubilæum og en lang liste af kompetencer.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

378 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger