2. august 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Lastbil Magasinets august-nummer er på gaden

Lastbil Magasinets august-nummer er på gaden

2. august 2021 - 01:43

Årets ottende udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

 

Forsiden af august-udgaven prydes af en landets absolut flotteste Iveco-modeller. Vognmand Jens Laursen fra Brande har været trofast over for den italienske fabrik - endda også før der stod Iveco på fronten. Hans nyeste bil er således hans 10. Iveco-/Fiat-lastbil i rækken - og sikken en.

 

Vi besøger også et vognmandsfirma i Risskov, hvor det ikke altid har været lutter lagkage at være vognmand og drive familieforretningen videre. Men det går nu ret udmærket i dag - fordi man har arbejdet for det.

 

Bladet bobler også denne gang med ny lastbilteknologi, hvor vi bl.a. har kigget nærmere på den fagre nye spejlfrie lastbilverden - nu hvor den tredje fabrik har lanceret en løsning uden sidespejle, og den hidtil mest gennemførte af slagsen.

For tilhængere af forbrændingsmotoren er der også godt nyt. Vi går nemlig i dybden med et særligt DAF-projekt, som med en unik brintmotor giver nye perspektiver for fremtidens grønne omstilling.

 

Er man mere til elektriske lastbiler, sætter vi også spot på Mercedes' nye elektriske flagskib, der endelig går i serieproduktion senere i år.

 

For de historie-interesserede tager vi et historisk tilbageblik på MAN TG-serien, som sidste efterår blev hædret som International Truck of the Year 2021. Men historien går flere årtier tilbage og trækker tråde endnu længere tilbage i MAN-historien.

 

Er man til de helt små lastbiler, kan du også møde en af landets flittigste - og mest detalje-orienterede - modelbyggere. Mød ham og hans store samling, som holder til på en af sydhavsøerne.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

678 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger