8. februar 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Lastbil Magasinets februar-nummer er på gaden

Lastbil Magasinets februar-nummer er på gaden

8. februar 2021 - 01:44

Årets anden udgave af Lastbil Magasinet har ramt landets kiosker og postkasser.

 

I februar-udgaven sætter vi fokus på uddannelse i et særskilt tema, hvor vi bl.a. har besøgt et fynsk vognmandsfirma, der ikke er bleg for at tage deres del af ansvaret.

 

Forsiden prydes af en meget interessant og kompakt kranbil fra en sjællandsk vognmand, der aldrig går ned på det nyeste grej...

 

Du har helt sikkert set mange af hans værker - og nok også dannet dig en holdning til dem. Men hvem er han egentlig? Lastbil Magasinet har mødt den mest kendte lastbilkunstner herhjemme, nemlig Ray Hill, der inviterede indenfor under arbejdet med endnu en opbygning, der snart vil vække opsigt på de danske veje.

At være dansk chauffør i det store udland har mange nok drømt om på turene op og ned ad E45. John Fischer er en af dem, der lever eventyret ud - og i beretningen til Lastbil Magasinet kommer han ind på både for- og bagsiden ved at have fundet chaufførjobbet et så eksotisk sted som Nordirland.

 

Vi kigger endnu mere ud over landets grænser i reportagen fra Dakar 2021, hvor det som altid gik vildt for sig i verdens hårdeste lastbil-rally. Vi ser også nærmere på historien bag MAN's ikoniske løve på fronten af lastbilerne, og så har Daimlers mest hårdføre lastbilmærke lanceret et nyt, tungt og brutalt trumfkort i kampen om markedsandele over there.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

451 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger